USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівники «Луцьктепла» протестують під міськрадою

28 Травня 2014 11:25
Працівники державного комунального підприємства «Луцьктепло» прийшли під стіни Луцької міської ради, аби їх керівник звітував про роботу підприємства.

Під час 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28-го травня, на розгляд порядку денного винесли питання «Про підсумки роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років підприємств житлово-комунального господарства».

Співдоповідь з цього питання мала б бути від Олександра Киричука - директора ДКП «Луцьктепло».

«Ми хочемо, аби Киричук звітував про роботу підприємства, адже ми вбачаємо у його роботі багато порушень. Окрім того, завтра має бути зустріч директора підприємства, працівників і голови Луцької міської ради Миколи Романюка. На дверях ДКП «Луцьктепло» висить оголошення, що завтра будуть збори, однак коли і де – не вказано», - говорить голова ініціативної групи працівників підприємства Володимир Федотов.

Депутати проголосували, аби їх питання розглядали першим, після депутатських запитів.
Нагадаємо, що на комунальному підприємстві «Луцьктепло» триває боротьба колективу з керівництвом. Працівники говорять про бунт, їх залякування і корупційні схеми з відкатами, які діють в організації.

А тим часом, самі лучани теж незадоволені роботою підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕТРО КАЛОРІЯ Показати IP 28 Травня 2014 15:45
Зїдять Кирика, ой зїдять ці правдоіскателі. А раніше їм "Череп" не подобався за то, що ганяв пянюг. До чого вже було дійшло - мангали в котельнях завели, шашлички жарили, як говориться - не відходячи від станка. Лошак їм не подобався - принциповий, чесний - аж противно. Тепер от - Киричук. Колоди у власному оці не бачать!
Петя до ПЕТРО КАЛОРІЯ Показати IP 28 Травня 2014 16:18
А Киричук - і чесний, і стежить за виробничим процесом, і пянюг ганяє, і колодами махає - ну, вобше бубочка - тільки хто його де бачив? Таких не їдять , а - відстрілюють!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus