USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи готовий Луцьк до виборів президента

7 Травня 2014 14:09
У місті вживатимуть заходи для попередження зриву виборів.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради, що відбулося 7 травня.

Начальник організаційного відділу Олена Барська повідомила, що з 15 квітня у Луцьку працює Окружна виборча комісія, виборчий процес у місті відбувається у встановлені терміни. Так, створено 83 виборчі дільниці, серед них 9 спеціальних дільниць на постійній основі та 1 – на тимчасовій (у приміщенні слідчого ізолятора).

Наразі є 68 великих та 5 середніх виборчих дільниць. Відповідно до змін у виборчому законодавстві, строки підготовки списків виборців обмежені. Так, сьогодні розпочинають роботу дільничні виборчі комісії, а завтра вони повинні отримати попередні списки виборців та іменні запрошення, які роздрукує відділ державного реєстру виборців міської ради.

Серед проблем, які виникають у процесі підготовки до виборів – забезпечення комісій принтерами та комп’ютерною технікою. Використати ноутбуки, які використовувалися під час парламентських виборів 2012 року, немає можливості, адже вони є власністю ЦВК. Проблемою лишається встановлення ліцензійної операційної системи Windows на ноутбуках, адже на них була встановлена операційна система Linux.

Лунали прохання більше акцентувати увагу на забезпеченні правопорядку під час виборів, адже існує загроза їхнього зриву.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що це питання обговорили з головою ОДА і у Луцьку вживатимуть всіх необхідних заходів, щоб дільниці перебували під надійною охороною. З його слів, є окремий план дій, адже від спроб зриву виборів ніхто не застрахований.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Гуцул Показати IP 7 Травня 2014 14:28
нікди не думав си шо таке г*вно буде прізідєнтом сі
AMERICANO Показати IP 7 Травня 2014 14:29
гуцул правду глаголить!
Гуцул до AMERICANO Показати IP 7 Травня 2014 14:32
Я ЗА ТЯГНИБВБІКА! він си гній уд муєї курови виносив си! і для чегото тут мнєсо? з\сісти б і горіличкі пожлюкати си!
AMERICANO Показати IP 7 Травня 2014 14:32
розчарувався в гуцулові я. я за петрошенка ! he's the best!
Гуцул до AMERICANO Показати IP 7 Травня 2014 14:33
Пжити по-новому! нашо си так жити якщо курова си здохля!?((
AMERICANO до Гуцул Показати IP 7 Травня 2014 14:34
я гуцуле тебе ся не розуміти ! ПИШИ ПО-ЛЮДСЬКИ!
Доярка з Хацапетовки Показати IP 7 Травня 2014 14:34
Куме,вам аби на старості літ горілички пожерти,а свиней пасти хто буде?Сильно бо ж вони за вами скучили!
AMERICANO до Доярка з Хацапетовки Показати IP 7 Травня 2014 14:36
ось і доля звела двох кумасів волинські новини рулять!!! СЛАВА НОВИНАМ!
Гуцул до AMERICANO Показати IP 7 Травня 2014 14:39
запрошуєм тибе си на свадьбууу аах ета сваадьба свадьба пєлі і плісала і крилья ету свадьбу в дальь ніслііі широкай етай свадьбеее било мєсита малаа і ТЯГНИВБІК НАШ ПРИЗИДЕНТУШКА СВИНЯЧИЙ
Гуцул до Доярка з Хацапетовки Показати IP 7 Травня 2014 14:36
ой дояяярочко! будь мею жіночкою си! для тебе рассвєти і тумати, для тібя маря і акєании будим си в курничку жлльокати самогоночку жеби моя гандзя нас не влупила сокіркою си
Анонім Показати IP 7 Травня 2014 14:39
Чи ти здурів,куме? Кумам разом не судьба бути!!!Тепера видно як добре ви похльобуєте свою водку,шо кумоньку свою хочете жінкою зробити. Ой люде?Ви чули?Ото позор на всю Волинь!!! Ще й гори золотії обіцяє!!!
правдун Показати IP 7 Травня 2014 16:03
А чому не доповідала красуня Гальчинко? то хоч було б на кого подивитьсь. А то вийшла та Загрижевська ні розуму , ні вроди хоч би голову помила.
Гуцул Показати IP 7 Травня 2014 17:21
ну так си шо? хто за кого голосує, народ? тягнивбік тягнивбіком, але тре реально на речі витріщатися! в порошенка си найбільше голосів, але та скотина думаєте красти не буде? всі вони до виборів святі й безгрішні, а там... от ярош си наш хлопчина! але хто за нього крім нас голосуват буде? нє, ну з нормальних нікого нема знов проти всіх голосувати? надоїло си вже!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus