USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький мер досі не повернув обіцяних коштів в казну міста

28 Серпня 2015 11:56
Луцький міський голова звільнив неугодного підлеглого, програв суд, обіцяв повернути кошти місту, які лягли на бюджет через його ж помилку. Втім, кошти досі не повернув, а суди тривають.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради вчора, 27-го серпня.

Нагадаємо, йдеться про справу заступника начальника міського управління освіти Лілію Кревську, яка понад три роки намагалася поновитися на посаді через суд і дійшла до найвищої інстанції – Вищого адміністративного суду України. Так, 30 жовтня 2014-го року Феміда остаточно поновила її на посаді. Однак, відновити справедливість на довго не вдалося, адже на роботі жінку поставили перед фактом, що 30-ого березня її посада в управлінні взагалі скорочується.

Зауважимо, що Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Луцький міський голова Микола Романюк, відповідаючи на депутатські запити, обіцяв відшкодувати бюджету Луцька видатків, які виникли з вини очільника.

ЧИТАТИ ЩЕ: КРЕВСЬКА ПРОПОНУЄ «МИРОВУ» ЛУЦЬКОМУ МЕРУ

Аби дізнатися, чи Луцький міський голова дотримав своє обіцянки, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов звернувся за роз’ясненнями.

«У мене до вас запитання: чи плануєте відшкодувати кошти за вчинення незаконних дій зі звільнення Кревської? Адже з 3 квітня 2015 року до ЄРДР внесено кримінальне провадження за заявою самої ж Кревської щодо вчинків високопосадовців Луцькради, серед яких і Романюк. Втім, справа затягується і жодних дій не вчиняється. Прошу і про це мене поінформувати, зокрема, коли закінчиться розслідування», - звернувся до мера Осіпов.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОМАНЮК - У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ АНТИРЕЙТИНГУ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ КЕРІВНИКІВ

Втім, градоначальник не дав чіткої відповіді щодо повернення коштів у міську казну з власної кишені.

«Справа зараз у Вищому адміністративному суді», - все що відповів на запитання Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
0_0 Показати IP 28 Серпня 2015 12:13
І не поверне)
Так Показати IP 28 Серпня 2015 12:29
Так Романюк обіцяв повернути, коли завершаться судові засідання. Ви ж пишете, що справа перебуває на апеляції. То які притензії в Осіпова? Хай кредити поверне сам Західінкомбанку
Віталій Показати IP 28 Серпня 2015 12:40
Текст повідомлення Андрію зробіть запит як Мер в кредит вантажівки брав що щебінь возили та скільки застави наиних вісить він зі свого карману платити не буде напевно буджет волинян допоможе.....
Микола Показати IP 28 Серпня 2015 13:12
Та гнаьи в шию цього бездара романюка
До Осіпова Показати IP 28 Серпня 2015 13:56
Чудисько смішне! Знов Кревська, через стільки часу..... А ти ще не в АТО? А як же повістки... Як такій бездарі вірять люди??? Тіпа борець! З усіма і за все. Вже мутить при прізвищі цього "балакуна". "Г...о" просто рідке.... Бідний мій Луцьк!
ааа Показати IP 28 Серпня 2015 14:26
А поставте вже на місце Романюка осіпова!!!!!!!А то вже нудить від його доставалок безпідставних і піарівських.Хай дасть осіпов сам відповідь-коли сам поверне борг банку,а тоді питає інших.....
!? Показати IP 28 Серпня 2015 15:43
та всі вони одним миром мазані, та це не знімає відповідальності з мера за його халатне господарювання, одне тільки луцьктепло чого коштує, а в Ковелі є гаряча вода!?
Волинь Показати IP 28 Серпня 2015 17:05
Для Романюка головне не забути про себе найдорожчого і продатися подорожче Континіуму. А все решта йому до лампочки. Після виборів на Романюка чекає суд , бо такого продажного мера Луцьк ще не бачив . Слава Україні !
Юрист Показати IP 30 Серпня 2015 11:20
Романюк гн*да комсомольська!!!
Стас Показати IP 9 Вересня 2015 12:24
Романюк : Головне щоб в Карабас Барабас студенти побільше ходили а гроші,гроші миши зїли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus