USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чимало фірм Волині заборгованості до ПФ не мають

16 Квітня 2009 12:12
Микола Романюк провів робочу зустріч із Головою правління Пенсійного фонду України Олексієм Зарудним. Про це 16 квітня повідомляють «Волинські Новини».
У ході розмови сторони обговорили перспективи виконання планових показників наповнення бюджету Пенсійного фонду України та Волині у 2009 році, питання пенсійного забезпечення, правової роботи, добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, тощо.
Микола Романюк розповів Олексію Зарудному, що незважаючи на фінансово-економічну кризу, волинські підприємства все ж розширюють виробництва, що, в свою чергу, сприятиме збільшенню надходжень до ПФ.
За інформацією сайту Волинської ОДА, чимало фірм  експортують продукцію і мають широкі ринки збуту, тому теж працюють стабільно і заборгованості за платежами до ПФ не мають.
За словами Миколи Романюка, «нині основне джерело надходження до Фонду – це фонд оплати праці, тому дуже важливо сьогодні, щоб у країні нормально працювала економіка, щоб вчасно і легально виплачувалася заробітна плата та зростав її рівень. Тому одним із основних завдань влади є сьогодні і боротьба із виплатою заробітної плати в конвертах». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus