USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де в Луцьку буде нова велодоріжка

26 Лютого 2014 19:14
Тротуар від Луцького педагогічного коледжу і до вулиці Чехова облаштують велосипедною доріжкою.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час засідання 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого.

Так, депутат міськради Антон Сосновський поцікавився у міського очільника, як використають 4 мільйони гривень, що передбачені на проект щодо ремонту проспекту Волі.

На це Микола Романюк відповів, що на даний момент часу на асфальті від вулиці Словацького до вулиці Шопена - червоні латки. Їх потрібно ліквідувати, як і зробити новий, укріплений шар асфальту на вулиці Шопена.

Тож, зі слів мера, окрім ремонту тротуару на території від педагогічного коледжу і до вулиці Чехова, обладнають велосипедну доріжку, при цьому очільник міста пообіцяв зберегти зелені насадження.

«Починається ремонт того самого проспекту Волі - повинна бути інформаційна табличка, мовляв, на початку чи у кінці вулиці проводять реконструкцію. У нас є комунікації, аби внести власну пропозицію. Зокрема, сайт Луцької міської ради. Але обов’язково треба зберегти дерева», -резюмував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus