USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Демобілізованих волинян залучать до виховної роботи

16 Березня 2015 13:45
До патріотичного виховання молоді планують залучати військовослужбовців, які повернуться у рідні домівки під час демобілізації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 16 березня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, під час нещодавньої наради президент наголосив, що люди, які повертаються з війни, демобілізовані військовослужбовці, повинні обов’язково стати основою для формування патріотичного фундаменту, основою усіх патріотичних структур та організацій. Відтак, вони повинні бути максимально залучені до патріотичного виховання та підготовки молоді.

«В кожній школі, навчальних закладах, за місцем проживання, ми повинні зробити все для того, щоб їх досвід, їх ставлення до захисту свободи і незалежності України відчула вся громада. Особливий акцент робиться на молодь, підростаюче покоління», - зазначив Володимир Гунчик.

З його слів, Кабмін та Адміністрація Президента підготують відповідні рекомендації, нададуть матеріали, які можуть бути включені у навчальні програми, аби цей фактор можна було використати для підвищення рівня патріотизму волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 15:15
Учите как в котлы попадать и как у амеров сосвть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus