USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Луцькради «скинулися» на самичку папузі Блу

29 Червня 2017 18:07
Завтра вранці керівник КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко вирушає у Чернівці – за самичкою-парою папузі ару Блу.

Таке повідомлення з’явилося на сторінці луцького звіринця у Фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні під час чергового засідання сесії Луцької міськради «скинутись» по 200 доларів на пару для папуги Луцького зоопарку пропонували депутатам міської ради. «Пропоную, щоб топ-10 найбагатших депутатів міської ради «скинулись» по 200 доларів, а профільний заступник ще «докине» 100», - зазначив депутат Сергій Була.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук подякував депутатам, які таким чином спробували зменшити навантаження на міський бюджет.

І, ось стало відомо, що вони таки «скинулись».

«Неймовірно тішить, що очільниця комунального закладу дізналася про це тільки кілька годин тому – коли їй зателефонував депутат Луцькради Сергій Була і повідомив, що його колеги зорганізували «складчину» на птаха майже одразу потому, як він озвучив пропозицію під час сесійного засідання сьогодні вранці, 29 червня. «Для того, щоб папуга вижив у наших умовах, йому потрібна пара. Ставив питання на комісію, але коштів у бюджеті немає. У мене є пропозиція до колег: найбагатші, відповідно до версії журналістів, п’ять депутатів, скиньтеся по тих 200 доларів, щоб ще одна блакитна папуга ара радувала нам око», – закликав він колег. І його почули!» - йдеться у дописі.

Як уточнив Сергій Була, на папугу, окрім ініціатора, ще дали кошти депутати міськради – Андрій Покровський, Валерій Бондарук, Євгеній Ткачук, Микита Рабан і заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук (він, власне, і курує питання діяльності КП «Луцький зоопарк»).

«Натомість ми зізнаємося, що питання пари для Блу ми поставили на порядок денний у переліку першочергових для вирішення одразу по його прибуттю до нас. Найперше – провели дослідження птаха й у такий спосіб визначили стать. Результати аналізів довели, що це самець. У результаті багатьох перемовин (що тривали заледве не два місяці!!!) у Чернівцях знайшли самичку, що вартувала прийнятну для нас ціну. І – почали стукати в усі можливі двері зі сподіванням, що десь таки почують.

І ось – сталося! Несподівано, хоч і дуже очікувано. Вранці, аби не гаяти часу і щоб папужку не забрав хтось інший, – у путь! Величезне спасибі усім причетним. Тішимося, що щораз більше людей розуміють – лише спільні зусилля дають чудовий результат, а Луцький зоопарк перетворюється на місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста.

Отож, до зустрічі. Чекаємо вас без вихідних, із 10.00 до 20.00. І нагадуємо, що за тиждень – особливе нічне відвідування зоопарку за умови попереднього запису на честь свята Івана Купала.

П.С. Блу - в очікуванні. Ми - теж: і нових підопічних, і нових спонсорів!» - йдеться у дописі Луцького зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КРУИЗ Показати IP 3 Липня 2017 23:43
Лишь одна только мысль Нас тревожит и пугает. Как нам быть, если мы Потеряем попугая.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus