USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Для дітей місця нема»: у луцькому дворі просять облаштувати дитячий майданчик

26 Вересня 2020 07:00
На вулиці В’ячеслава Хурсенка, 50, 50а, 50в у місті Луцьку необхідно привести до ладу прибудинкову територію та облаштувати дитячий майданчик.

Таку петицію 25 вересня зареєстрував Юрій Гірчук. Підписати її можна за посиланням.

Як зазначив автор петиції, у звязку з відсутністю дитячого майданчика за згаданою адресою діти вимушені проводити час у інших дворах.

«На жаль, діти, вимушені гратися в інших дворах, що створює незручності і для батьків, і для інших діток. У дворі є місце під облаштування майданчику – територія загороджена сіткою, раніше це було футбольне поле, а зараз там вигулюють собак. Для дітей місця немає, бо все позаймали машини, навіть непроїжджу частину зробили стоянкою. Часто тут ставлять свої автомобілі люди, які навіть не проживають у нашому будинку», – вказав Юрій Гірчук.

Він акцентував, що необхідно створити належні умови для розвитку, гри і спілкування маленьких громадян міста на цій території, зокрема облаштувати гойдалки, гірку, пісочницю, встановити лавочки та ін.

«Просимо також звернути увагу на стан дороги у дворі… Допоможіть зробити наших діток щасливими, а їхнє дитинство гарним», – наголосив автор петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
І в нас Показати IP 26 Вересня 2020 13:23
На вулиці Чайковського теж немає дитячого майданчика, до якоі прилягає ще дві вулиці. Писали звертались, є особа відповідальна за наш округ. Толку нуль. Перед виборами обіцяють після виборів нічого не пам‘ятають.
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2020 09:30
Я проти щоб за мої податки комусь двір ремонтували ,а потім вони шлагбаум поставлять щоб ніхто "не з будинку" не заїхав, і "чужих"дітей виганяти будуть ...хай самі ремонтують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus