USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Для того, щоб луцька міліція охороняла центральний парк, потрібна угода?

14 Квітня 2009 11:21
Комунальне підприємство «Зелене господарство» укладе угоду про охорону центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки із луцькою міліцією. Про це під час прес-конференції 14 квітня розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Під час оперативки в мерії Богдан Шиба зазначив, що опісля прибирання парку його потрібно взяти «під замок», обмеживши рух автотранспорту.
Згодом, під час прес-конференції, міський голова зізнався, що підвищенням штрафів із вандалами успішно боротися не вдасться. Тому «Зелене господарство», яке взяло на баланс центральний парк, укладе угоду про охорону із луцькою міліцією. Адже насамперед потрібно боротися не лише із засміченням, що робитиме муніципальна поліція, а й із актами вандалізму.
У принципі, Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки наразі прибирати ще зарано – самі городяни не готові жити в чистоті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Екс Показати IP 14 Квітня 2009 14:10
А якщо там буде масова бійка і будуть когось вбивати, то міліція не сунеться, бо не було оплати і договору? Дебілізм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus