USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Для зміни долі одного з комунальних підприємств бюджетній комісії Волиньради забракло голосів

11 Березня 2009 11:03
Члени постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області під час свого засідання 10 березня так і не дійшли згоди щодо питання змін у рішення Волиньради щодо ліквідації підприємства книжкової торгівлі «Волинькнига», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами голови бюджетної комісії Василя Байцима, було два варіанти вирішення проблеми. Перший – це реорганізація ПКТ «Волинькнига» шляхом приєднання до комунального підприємства «Волиньенергософт». Інший шлях – це пропозиція голови Волинської ОДА Миколи Романюка. Згідно з нею, «Волинькнига» реорганізовується у комунальне підприємство «Волинське агентство регіонального розвитку та європейської інтеграції». Члена бюджетної комісії, голову Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка зацікавило, які витрати будуть при створенні такого агенства. Проте чіткої відповіді ніхто з присутніх так і не дав.
 
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева запропонував прийняти первісний проект рішення – щодо приєднання до «Волиньенергософту». На думку пана Загреви, це дозволить зберегти в обласній комунальній власності приміщення, де розташовувалася «Волинькнига». Проте у депутата Башкаленка це викликало застереження, оскільки директор КП «Волиньенергософт» Василь Дутко так і не представив звіт про діяльність свого підприємства, про що його просили.
 
Таким чином, рішення з цього питання депутати так і не ухвалили – засідання профільної комісії велося на межі кворуму і з шести присутніх її членів один (Олександр Башкаленко) проголосував проти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus