USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під будинком Порошенка мітинг: протестувальники принесли гарбузи

10 Жовтня 2021 21:32
Учасники протестної акції принесли гарбузи до будинку п’ятого президента Петра Порошенка у селищі Козин на Київщині.

Як повідомляє Суспільне, також протестувальники розгорнули плакат із зображенням Порошенка та Віктора Медведчука, на якому закликають здати Медведчука.

Один з учасників акції проти Порошенка розповів, що навчається в університеті, йому 20 років. Каже, що на акцію прийшов разом зі знайомими з Києва. На питання про те, чи цікаво йому брати участь у подібних акціях, хлопець відповів: «Один раз спробував, мабуть більше не буду».
«Чого ми стоїмо? Ми хочемо, щоб була справедливість, щоб Порошенко відповідав за свої справи, за все, що він зробив. Почнемо з плівок Медведчука. Порошенко покривав Медведчука. Вимог немає, головна – показати нашу позицію, що ми проти Порошенка», – сказав він, додавши, що протестувальники стоятимуть стільки, скільки зможуть.

При цьому він не виключив, що в акції беруть участь проплачені люди.
«Може й проплачені, там теж проплачені є (з боку прихильників Порошенка – ред.). Може комусь і дали гроші, я не знаю. Та сторона намагається нас залякати», – додав хлопець.

Інший учасник акції 20-річний Владислав, який навчається на юриста, стверджує, що «реально цікавиться цією темою».
«Прийшли на акцію, щоб звернули увагу на те, що Петро Олексійович Порошенко причетний до Медведчука, а по Медведчуку зараз відбувається судовий процес, до нього треба і Порошенка долучати. Найголовніша вимога – звернути на це увагу. Це моя позиція. Я прийшов, щоб сказати владі, щоб вона звернула увагу на Петра Порошенка, оскільки він сприяв людині по якій триває кримінальне провадження», – сказав учасник протесту.

При цьому він запевнив, що не зустрічав «проплачених» учасників.

Одночасно з мітингом проти Порошенка біля його будинку триває акція прихильників політика. Її учасник Віталій Мартинюк каже, що прийшов, бо «в нашій країні зараз робиться вакханалія і свавілля».
«З усіх сторін ми бачимо наступ «зеленої влади» не лише на свободу слова, але і на відверту чесність. Вони паплюжать все, що можливо і замість того щоб дати пояснення нам, громадянам України за операцію «Вагнергейт», пояснити нам щодо тих офшорів Зеленського, які були знайдені, пояснити щодо великого крадівництва. Вони намагаються влаштувати якісь контрзаходи, щоб відвернути увагу. І ми як громадяни зобов’язані їм пояснити, що ми не є Білорусією і не є путінською Росією, і з нами як з громадянами необхідно рахуватися. Хлопчики віком 18-19 намагаються прорватися, влаштувати якийсь безлад, а ми як відповідальні громадяни намагаємося це спинити», – заявив активіст.

Нагадаємо, 9 жовтня поліція Київщини повідомила, що під будинком Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій «з різними точками зору». Там сталися сутички.

Як ми писали, Голова Служби безпеки України перевірить причетність Петра Порошенка та ексглави Нацбанку Валерії Гонтаревої до справи, через яку нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сміх крізь сльози. Показати IP 11 Жовтня 2021 05:35
Як зробити піар, якщо ти ні на що більш не здатний. Дякуємо педро за 8 грн. за газ.
Хворієш? до Сміх крізь сльози. Показати IP 11 Жовтня 2021 14:29
Три роки при владі зе І МОНОБІЛЬШІСТЬ. ВСЯ ВЛАДА У ЗЕ, ВЛАДА ЯКОЇ НЕ БУЛО В ЖОДНОГО ПРЕЗА. ОТ І жери дешеві тарифи, високі зарплати і кінець якоїсь там епохи ... Убогий, до чого тут Порошенко?
дідо Показати IP 11 Жовтня 2021 06:52
проплачені тітушки
Факт Показати IP 11 Жовтня 2021 07:38
Вчера у Пети, сегодня у Зели под домом весело. И туда и туда, как утверждают жаба с гадюкой, пришли ветераны. У нас так много этих ветеранов, что я прям удивляюсь как это мы территории обратно не отвоевали. Серьезно, вот куда не плюнь - везде ветеран.
Не факт,але можливо до Факт Показати IP 11 Жовтня 2021 09:32
Одні і ті ж лобуряки підзаробляють, бо ніколи одночасно і тут і там! Це тільки в інтернеті порохозеботи.
! Показати IP 11 Жовтня 2021 07:56
тітушки повертаються! -за обіцяні 600грив!
Анонім до ! Показати IP 11 Жовтня 2021 11:45
700гр.
Анонім до ! Показати IP 11 Жовтня 2021 14:30
Тітуханів кинули і не заплатили. Половина пішком в Київ добиралась. Ха ха ха, так і треба.
Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2021 08:51
У нас уже третій рік інші при владі, а винен Порошенко. Скільки можна, коли уже у цій країні хтось за щось буде відповідати.
Луч до Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2021 10:32
Вірно треба почати хоча б з одного , от хай першим сяде Пєтя , а потім буде легше садити президентів !!!
m_solo Показати IP 11 Жовтня 2021 11:35
А-ха-ха... наробили фоток, і написали що захотіли. Де відео, що ці молоді хлопці-студенти щось подібне казали? Вони ж там як барани, кажуть що приїхали на масовку в кіно, а потім їх кідають на гроші. За 700 грн готові продаватися. Оце і є ціна зеленій владі. Дивиться стрими - ці тітушки двух слов зв'язати не можуть і самі не знають , що вони там роблять, обличчя ховають.
Анонім до m_solo Показати IP 11 Жовтня 2021 14:32
Тітушня. Хоча то і є електорат зе.
Андрій Показати IP 12 Жовтня 2021 09:14
Акції потрібні під вікнами правоохоронців, під носом в яких злочини відбувались усі 5 р., тоді буде толк від них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus