USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.85 10.00

До Луцька приїхала гуманітарна допомога з Іспанії та Німеччини, яку доставлять у гарячі точки

13 Березня 2022 12:55
Луцькі волонтери отримали гуманітарну допомогу з Німеччини та Іспанії, яку після сортування доставлять у гарячі точки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у логістичному хабі єдиного комунікаційного центру.

«До нас приїхала фура з гуманітарною допомогою із Німеччини. Все у боксах, не насипом, гарно спаковане. Наразі на складі відбувається сортування. Приїхало багато побутової хімії, підгузків, кави, чаю та продуктових наборів. Окрім того, на Волинь прибув вантаж з Іспанії. Два буси. Поки не знаємо, що там, бо лише почали розвантажувати. У першу чергу маємо пріоритетні товари для військових. Це різні консерви, шоколад тощо. Кава, чай, крупи – для цивільних, які потребують допомоги. У тому числі й для переселенців. Але першочергово все відправлятимемо у гарячі точки», – повідомили у центрі.
Нагадаємо, спільно із волонтерами, силовиками та військовими у Луцьку запустили єдиний комунікаційний центр. Основна мета – координація волонтерів і громадськості, адже щодня небайдужі збирають та передають на передову й місцевим осередкам територіальної оборони тонни речей, зокрема амуніцію, медикаменти й продукти харчування.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 13 Березня 2022 21:19
Медикаменты, обезбаливающее, марганцовка, бинты

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus