USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

До Луцька їдуть перші особи світової легкої атлетики

23 Квітня 2016 13:43
Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч Україна-Білорусь-Туреччина U-18 привернула увагу перших осіб світової легкої атлетики. На змагання, що відбудуться у Луцьку 24 квітня, приїдуть впливові гості. Про це повідомляє Федерації легкої атлетики Волинської області.

Українську делегацію очолить Сергій Бубка – президент Національного олімпійського комітету України, перший віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійський чемпіон, Герой України. Разом з ним до Луцька їде і Президент федерації легкої атлетики України, перший заступник міністра молоді і спорту Ігор Гоцул.

Напередодні відльоту турецької делегації до Львова стало відомо, що її очолить президент Федерації легкої атлетики Туреччини Фатіх Сінтімар (Fatih CINTIMAR).

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКА ЛЕГКОАТЛЕТКА НА «АВАНГАРДІ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧЕВОЇ ЗУСТРІЧІ

Крім того, на матчеву зустріч приїде й Іван Гешко, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів в приміщенні, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї, Афінах та Пекіні.

Змагання на луцькому «Авангарді» розпочнуться у неділю 24 квітня о 13.00.

Нагадамо, можливість приймати змагання такого високого рівня обласний центр Волині отримав саме завдяки оновленому та осучасненому стадіоні «Авангард», який цьогоріч отримав ІІ категорію міжнародної сертифікації, що дозволяє проводити тут чемпіонати всеукраїнського, європейського та світового рівнів. Це стало можливим завдяки втіленню програми «Луцьку – спорт високих досягнень», ініційованої Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». А виконати усе заплановане вдалося за короткий проміжок часу.

Відтак, луцький «Авангард» став одним із трьох найпотужніших легкоатлетичних комплексів України, що, на переконання тренерів та самих спортсменів, дасть поштовх для нового витка у розвитку цього виду спорту на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 23 Квітня 2016 13:50
Ото вже відтягнуться
до андрій Показати IP 23 Квітня 2016 16:06
Тебе зразу жаба перестане чавити якщо запросять???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus