USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

До перемоги ковельському кікбоксеру не вистачило балу. ФОТО

5 Листопада 2012 17:28
Ковельський спортсмен взяв «срібло» на чемпіонаті Європи з кікбоксингу. Від перемоги волинянина відділяв всього лише один бал.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

У чемпіонаті Європи з кікбоксингу, що відбувався в столиці Туреччини Анкарі, взяв участь ковельчанин Юрій Зубчук. Майстер спорту міжнародного классу виступав у складі збірної України.

Варто наголосити, що у його ваговій категорії (86 кілограм) за медалі змагалися спортсмени з десяти країн.



У першому поєдинку, за одностайним рішенням суддів, Юрій переміг спортсмена з Італії, який у третьому раунді двічі побував у нокдауні. У другій зустрічі ковельчанин виграв у боксера з Сербії.

У фіналі волинському кікбоксеру не вистачило одного бала, щоб перемогти чемпіона світу 2011 року з Хорватії. Зрештою, Юрій став срібним призером змагань.



Тренується спортсмен під керівництвом Віталія Тимофєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 5 Листопада 2012 17:46
Молодчина! Так тримати, Юрій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus