USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Долар у РФ подорожчав майже вчетверо: його заборонили, у росіян паніка

10 Березня 2022 10:47
Росіянам заборонили вільно купувати долари. Їх можна конвертувати, проте готівку купувати – зась. Наразі американська валюта закінчилася навіть у банках. А курс лише за два тижні війни проти України злетів майже вчетверо – до 300 рублів за долар.

Про це йдеться у даних банківського моніторингу, передає OBOZREVATEL.

На чорному ринку (продаж валюти з рук у руки) вартість долара досягає близько 400 рублів. Водночас ще зовсім недавно ціна була в рази нижчою. І ситуація погіршуватиметься.

Читати ще: Путін заборонив вивозити з Росії більше 10 тисяч доларів

«Я казав, що вклади можуть бути заморожені і що ви можете їх отримати рублями за курсом, який відрізняється від реального. Як тільки ви вводите звернення на вільний обіг валюти, валюта стає неконвертованою і ви отримуєте кілька курсів...» – сказав економіст Сергій Гурієв.

Росіяни в паніці вишиковуються у величезні черги до банкоматів, щоб зняти гроші зі своїх банківських рахунків. Валюту за таку готівку легально купити не можна, однак у такий спосіб кошти можна захистити від чергових обмежень з боку влади РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus