USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Донеччани на Волині замість проведення медобстежень скуповували наркосировину

30 Березня 2009 16:14
У Любомлі правоохоронці затримали мешканців Донецької області, які намагалися вивезти з Волині макову соломку та коноплі. Про це 30  березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За інформацією офіційного сайту УМВС в області, у неділю, 29 березня, приблизно о 14.20 працівники міліції на автостанції Любомля при огляді жителів міста Артемівська Донецької області виявили та вилучили у жінки 1990 року народження і чоловіка 1976 року народження 237,66 грама наркотичної речовини «макова соломка» та 21,29 грама рослини коноплі. Вилучене спрямували у НДЕКЦ при УМВС.
У коментарі «ВН» начальник місцевого РВ УМВС у Волинській області Микола Дубій розповів, що гості зі Сходу завітали у поліський район приблизно 2 тижні тому – нібито для здійснення обстежень мешканців Любомльщини. Вони мали необхідні ліцензії, тому головний лікар райлікарні видав їм відповідний дозвіл на проведення оглядів. Донеччани працювали по селах, зупиняючись у місцевих ФАПах.
Однак учора стало достеменно відомо, що лишень медичною практикою їхнє перебування на Волині не обмежувалося. При обшуку, здійсненому на автостанції Любомля, у візитерів зі східного регіону (які, до речі, уже збиралися автобусом їхати на поїзд додому) виявили значну кількість макової соломки та коноплі. Чоловіка і жінку наразі затримано.
До речі, за словами пана Дубія, цьогоріч це перший факт виявлення у районі наркотичних речовин. Він наголосив, що скоєння злочинів на Любомльщині зменшується завдяки наполегливій роботі правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus