USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Референдуми» на Сході – юридично нікчемні, - МЗС

11 Травня 2014 14:15
Проведення 11 травня інспірованого, організованого та фінансованого Кремлем нелегітимного "референдуму" про статус Донецької та Луганської областей є юридично нікчемним.

Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України.

У відомстві підкреслили, що він не матиме жодних правових наслідків для територіальної цілісності і устрою України.

Організатори цього злочинного фарсу свідомо пішли на порушення Конституції та законодавства України, знехтували закликами української влади та міжнародного співтовариства, - підкреслюють у МЗС.

"За "референдумами" і провокаціями стоять вишколені та озброєні за сучасними російськими стандартами терористичні бандформування", - наполягають у відомстві.

Українські дипломати підкреслюють, що переважна більшість громадян України в Донецькій та Луганській областях не піддаються на ці свавільні дії та не беруть в руки "злочинний "бюлетень", скроплений кров'ю співвітчизників".

"Український народ не визнає жодних терористичних референдумів ані на Донеччині, Луганщині, ані в Криму. Такою ж є реакція всього міжнародного співтовариства", - нагадали у МЗС.

У відомстві відзначили, що наша держава виступає за діалог національної єдності, "в якому не має місця погрозам і тероризму, а є відкритість та згуртованість всіх громадян доброї волі, які прагнуть миру, стабільності та добробуту".

Як відомо, 11 травня в Донецькій і Луганській областях сепаратисти проводять так званий "референдум" про статус регіону.

Такі опитування не визнаються центральною владою. Крім того, про невизнання результатів "референдуму" заявили ОБСЄ, США, Німеччина і Франція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
никита Показати IP 11 Травня 2014 14:33
ну й що буде те що в криму було і що далі
Анонім Показати IP 11 Травня 2014 14:36
"Український народ не визнає жодних терористичних референдумів ані на Донеччині, Луганщині, ані в Криму" - От і постає питання хто саме назвиається "український народ"? Якби до нього причисляли і Донеччину, Луганщину і Крим, то, можливо, і проблем було б менше. "наша держава виступає за діалог національної єдності, "в якому не має місця погрозам і тероризму, а є відкритість та згуртованість всіх громадян доброї волі, які прагнуть миру, стабільності та добробуту"" - тут два варіанти, або не виступає, бо домовитись можливо завжди, якщо є бажання, або виникає питання - а чи є держава? "більшість громадян України в Донецькій та Луганській областях не піддаються на ці свавільні дії та не беруть в руки "злочинний "бюлетень", скроплений кров'ю співвітчизників"" - тут ще цікавіше, відносно крові співвітчизників. Якщо мешканці Донецької та Луганської областей є співвітчизниками, то держава визнає що вбивала свій же народ? А по факту на це дійсно всім нас*ати, що так званим "сепаратистам та терористам", що так званій "владі", бо шляхів для відступу вже давно не залишили.
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 15:16
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 16:11
Черти вы админы, так как забанили мой предыдущий коммент на этой странице. Не спорю, в нем был скользкий момент, т.е. все нормально. Ну а теперь официальная информация: На данный момент времени по Донецкой области проголосовало более 50% избирателей, а по Луганской - более 80%. Таким образом, референдумы СОСТОЯЛИСЬ.
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 16:26
А не пішов би ти в даунбас. Досить тут воду каламутити
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 16:33
Смотри, ваших ребят сейчас везут к нам убивать. Понятное дело, что мы на такие вещи ответим по максимуму возможного. А теперь представь, что кто то, прочитав мои комменты, звякнет вашим ребятам, а те, в свою очередь, не станут стрелять. Следовательно, живыми останутся и ваши и наши. Чем это плохо?
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 16:42
брехня, але якби це було й так,то ми особливо не хвилюємося,оскільки дотаційні області нафіг Україні не потрібні. Можливо, для нас навіть краще буде без цих зомбованих,які будуть надалі гальмувати проведення реформ.Вже стає очевидно,що влада підігрує сепаратистам для того,щоб "злити" Майдан. За допомогою цих обдурених придурків "домбасу" відбувається контреволюція.Згадаймо,що було до того,як повилазили так звані сепаратисти, в Києві під усіма новопризначеними і давнообраними дуже шаталися стільці, народ вимагав реальних змін, прийняття антикорупційних законів і люстрації, а тепер що : все стихло, корупціонери,бюрократи,олігархічні клани очухалися і знову повірили у свою безкарність. Отже, спасибо жителям Донбасса не только за президента-*идараса, но и за то,что они явный тормоз нашего общества на пути к прогрессу и демократии
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 16:51
Дурак ты. Без обид, но так оно и есть. Не будь на майдане русофобии (правда без нее не было бы майдана, так как не было бы печенюшек), мы бы вместе с майданом могли бы хорошенько потрепать олигархов. А так, по крайней мере у нас, все отлично понимали, чем все закончится. И, естественно, готовились к худшему варианту развития событий ибо уже были научены "померанчевой" революцией.
Ірина до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 16:54
Де Ви там русофобію бачили? Знаєте, може б я й повірила тому, про що ви пишете тут, але коли я по російському ТБ побачила репортаж, що ветерани не виходять на мітинги, тому що бояться правого сектору, то це вже взагалі маразм...
Ірина до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 16:56
уточнення: львівські ветерани
Дончанин до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 17:06
Где появился лозунг "хто не скаче, той москаль". Думаю, что одного этого вполне достаточно. Я мог бы привести кучу более жестких примеров, но не буду.
Ірина до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 17:12
знаєте, а я навіть над цим і не задумувалась... як і мої знайомі - родом з Росії.
Ірина до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 17:17
Не пригадую вже де прочитала: "Москаль - це не той, що розмовляє російською, москаль- це той, хто ненавидить Україну". Якось так. Так що таких "москалів" достатньо і на заході.
Дончанин до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 17:50
Ира, без обид, но свой язык необходимо знать. Москаль - это служивый московского войска, которых подгребали как правило из крестьян, и которые служили 25 лет.
Дончанин до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 17:21
Я повторю: У меня есть более жесткие примеры по майдану даже времен Януковича. Поэтому, если я говорю, то знаю, о чем говорю. Сам я украинец по обоим линиям. Причем мой отец с Киевщины. Но учти тот факт, что у нас на Донбассе официально проживает более ста национальностей. Стоит ли объяснять, как мы относимся к таким вещам, как, например, "титульна нація"?
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 17:41
Зомбированный ты, без обид,но так оно и есть.На Майдане половина активистов - русскоязычные, победа Майдана была бы невозможна без активного участия в нем киевлян,не только "западенцы" были там.40% правого сектора- русскоязычные.Для бандеровцев враг не тот,кто говорит на русском, а тот,кто противник независимости и суверенитета Украины. У нас на Волыни правый сектор не имел претензий ни к одному русскому,правый сектор выступает за поддержание революционного духа общества,потому что это является двигателем реформ.Только если население не будет пассивным к тому,что происходит в стране, возможно заставить власть служить народу .
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 17:59
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 18:08
ви тільки відрізуєте вуха, розрізуєте животи, виколюєте очі, закатовуєте людей до смерті, так що матері не можуть впізнати звоїх дітей. Крім того ваш улюблений олігарх-бандюга ахметов став на ваш захист, тепер нам зрозуміло,хто це все дійство спонсорує.
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 18:18
коментар було видалено
Ірина до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 16:51
Підтримую, згідна з цим. Люди, прагнуть якісних змін, покращення рівня життя, зменшення корупції, очищення владних структур, - зауважу, для ВСІЄЇ України, а не тільки для Волині... Галичини.... Ми не йдемо до Польщі і не просимо нас забрати, хоч і бачимо значну різницю у рівні життя. А натомість чуємо у відповідь: "фашисти". Я також думаю, що можливо б без цих областей нам було б краще. Шкода тільки нормальних людей з цих регіонів, які справді прагнули змін на краще...
п до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 17:16
Подписание ассоциации з ЕС и есть официальным признанием нас колонией ЕС.
Анонім до п Показати IP 11 Травня 2014 18:10
колонія - це тепер Крим в РФ. ЄС -добровільний союз країн.
НЕЛУЧАНИН до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 17:59
до вечора проголосують 120 %
Дончанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Травня 2014 18:33
коментар було видалено
Анонім Показати IP 11 Травня 2014 18:00
про який український фашизм ми говоримо, якщо я могла спокійно вже багато років підряд відпочивати в Криму, розмовляючи українською мовою, то зараз про відпочинок в Криму для моєї сім`ї можна забути саме через те,що там ніхто не гарантує безпеки ні мені,ні моїй дитині. Половина моєї сім`ї російськомовні не зазнають ніяких утисків тут на Волині з боку так званих бандерівців і відверто сміються зі своїх переляканих бандерівцями знайомих з Росії, але з ними нажаль говорити нема смислу, вони вірять зомбоящикам пукіна,а не волинянам.
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 18:12
Фашизм в Крыму? Ты о чем? Кто такое когда либо говорил? Даже сейчас ты можешь спокойно ехать в Крым отдыхать. Со стороны крымчан у тебя не будет никаких проблем. Но тебя туда не пустит наше государство. А вот о делах в Беларуссии УНА-УНСО я впервые узнал, слушая украинскую службу радио Свобода (нужно тебе объяснять, что это за радио?).
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 19:51
кто убил студента из Ровно, его мама уверена ,что это за то,что он говорил по-украински, его друзья твердят,что он очень не хотел ехать в Крым именно потому что ему было там нелегко именно из-за того,что он мог общаться только по-украински,но надо было доучиться и вот "доучился", его похороны мы все видели. Ни один студент,переехавший из Крыма, не пострадал. Кроме того много украинских активистов вынуждены были выехать из Крыма,который является их родиной, именно из-за преследования местных козаков и сил местной самообороны. Как я могу ехать туда на машине с волынскими номерами, что я могу ответить на вопрос "откуда вы?", если для них Волынь- это край "бендеровцев".Отношение зомбированных луганчан и дончан к нам волынянам-"бендеровцам" можно увидеть из прославленных видео, они даже наших украинских военных считают "бендеровцами". Так-что извините,но для моей маленькой дочери,говорящей на укранском языке, а значит и для меня поездка в Крым не представляется возможной.
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 19:51
коментар було видалено
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 20:10
Без всякого бре. Я сам жил в Крыму. Там и сейчас живут мои родственники. Поэтому я прекрасно знаю о текущей ситуации там. Поверь мне на слово, если ты будешь вести себя по человечески, то тебя там нормально примут. Понятно, что если ты там будешь орать "Слава Україні", то тебя там, мягко говоря, не поймут. Чем это обусловлено? Ну, например, тем, что в Крыму за все время перехода в Россию было только двое раненных: один самооборонец, один солдат ВСУ. Причем, это произошло в одном и том месте, т.е. стреляли по обоим противостоящим на тот момент времени сторонам. Слава богу и тем и тем хватило ума не начать перестрелку. А по поводу заданного тобою вопроса у меня имеется встречный вопрос - Ты уверен, что у того кто слил матери используемую ею инфу, нет заинтересованности в определенной ориентации этой инфы? Ведь убить могут где угодно даже чисто на бытовой основе.
Анонім до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 20:22
а як же вбитий прапорщик- молодий чоловік, у якого маленька дитина і вагітна дружина, як же застрелений український військовий,який мав наступного дня виїхати з Криму в Україну, як же закатований татарин, як же побиті журналісти. Чи можна говорити про безпеку там,де виловлюють і б`ють журналістів прямо на вулиці.
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2014 21:40
коментар було видалено
Дончанину Показати IP 11 Травня 2014 18:10
Спершу було побиття Беркутом студентів. Далі - спровоковане побоїще на Банковій. Одеса....провокація... така провокація... А, можливо, просто комусь вигідно нас пересварити? Можливо, перший Ленін впав тоді неспроста? Дончанин, Ви цікавий співрозмовник, запрошую Вас на наш Луцький форум board Хочеться чути різні думки.
Дончанину до Дончанину Показати IP 11 Травня 2014 18:14
Знаєте, я ще тоді була здивована тій кількості охорони навколо нього (пам'ятника), подумалось навіть: "кому ж він потрібен???" . Як виявилось:потрібен - для створення "потрібної" картинки для "потрібних" людей. От і вся "русофобія".
Дончанин до Дончанину Показати IP 11 Травня 2014 18:28
Шустера убрали с Интера после того, как он отказался показать в своей передаче съемки, описываемых тобою событий, выполненные милицией. Если не веришь, то поищи запись той передачи в инете. Наверняка найдешь и узнаешь его обоснование своего отказа. Мой тебе совет - Никогда не ведись на принцип Геббельса, широко используемый всеми политиками, который говорил следующее: "Народу необходимо говорить правду, правду и только правду. Но, ни в коем случае не всю правду!"
Ірина до Дончанин Показати IP 11 Травня 2014 18:44
Шустера прибрали після скандалу, що відбувся на програмі після непідписання асоціації з ЄС. Тоді ще перервали програму на серіал, коли в зал під час програми увірвались Тягнибок, Кличко, Яценюк. У ту ж саме ніч і побили студентів. Шустер так і сказав, що, мабуть, це останній випуск на "Інтері". У ту ж саме ніч і побили студентів.
уточнення до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 18:47
* під час перерви на рекламу
Іра до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 19:20
Втомили, чесно кажучи, вони вже всі. Найбільше - хочеться спокою і миру. Якби знати скільки за це все доведеться заплатити, скільком невинним людям доведеться полягти, то ніхто б і не виходив на ті євромайдани... На той час просто втомились всі від брехні, зараз - втомлені ще більше...
Дончанин до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 19:24
Ира, пересмотри еще раз, только внимательно, именно эту передачу. Почему был перерыв в передаче?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus