USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Путін закликав сепаратистів перенести референдум

7 Травня 2014 16:59
Росія просить терористів на Донбасі перенести дату проведення так званих референдумів. Про це заявив президент Росії Володимир Путін після зустрічі із головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтером, - повідомляє ТСН.

"Просимо представників південного сходу України, прихильників федералізації країни перенести запланований на 11 травня поточного року референдум", - сказав він.

Російський президент додав, що цей заклик щодо бойовиків, які орудують на Сході України, пов'язаний "із тим, щоб створити необхідні умови для діалогу" з владою в Києві.

Глава Центрвиборчкому так званої Донецької народної республіки Роман Лягін не проти перенесення дати проведення незаконного референдуму.

"Ми будемо розглядати питання такого порядку, якщо надійде відповідне розпорядження від керівництва Донецької народної республіки", - сказав Лягін.

Водночас організатор голосування переконує, що підготовка до референдуму триває, а особистих прохань про зміну дат не надходило.

Зазначимо, прокуратура оскаржила в судах рішення обласних і міських рад Луганської та Донецької областей про призначення референдумів за статусом цих регіонів, як повідомляв виконуючий обов'язки генпрокурора Олег Махніцький.

Нагадаємо, СБУ перехопила переговори між лідерами двох проросійських організацій, а саме - керівника руху "Русское национальное единство" Олександра Баркашова (Москва) з лідером незареєстрованої організації "Православний Донбас" Дмитром Бойцовим (Донецьк). Як свідчить АУДІОЗАПИС розмови, останній просить підтримки російських військових для успішного проведення так званого референдуму 11 травня. У свою чергу, Баркашов пропонує сфальсифікувати результати опитування, "намалювавши 100% "за".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лпдмуа а простише и Показати IP 7 Травня 2014 18:22
скоро путлеру буде гаплик а сепаратистам поразка і тюрма : Слава Украіні героям слава
За тобой до лпдмуа а простише и Показати IP 8 Травня 2014 16:19
Придурок маленький мы уже стучимся тебе в ДВЕРЬ ТУК-ТУК открывай
Анонім Показати IP 7 Травня 2014 18:25
Давити сепаратистыв
маха Показати IP 7 Травня 2014 22:13
кацапській економіці гаплик дуже скоро !!! СЛАВА УКРАЇНІ !! !!!
Дончанин до маха Показати IP 7 Травня 2014 22:36
Цитата из слушаний в конгрессе США по ситуации в Украине: "Что это за санкции в отношении России - рубль только усиливается!" В ответ: "Мы консультируемся по поводу санкций с ЕС". Таким образом осталась единственная "нейтральная" международная организация - ОБСЕ. Итог сегодняшних переговоров в Москве (именно в Москве) - Немедленно прекратить карательную операцию и призыв перенести (не отменить) референдум. Ответ со стороны ДНР - посмотрим на поведение киевской власти. PS: Под Славянском чеченцы уже убрали минимум 400 ПСов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus