USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДП «Волиньвугілля» обіцяє до кінця року погасити заборгованість гірникам

13 Грудня 2018 23:38
До кінця грудня на ДП «Волиньвугілля» планують повністю виплатити заборгованість із заробітної плати гірникам.

Про це розповів в.о. генерального директор ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк, повідомляє UA: Волинь.

Зі слів керівника, підприємство буде працювати.

«Маємо розрахунок на початок наступного року на запуск (і ми її запустимо) механізовану лаву по підприємству шахта «Бужанська».

І маємо стратегічне бачення на друге півріччя наступного року замінити технологію видобутку і стругову лаву на підприємстві шахта № 9 «Нововолинська», що дасть можливість працювати беззбитково, не брати кошти в держави і вийти на самоокупність», – зазначив Андрій Пилипюк.

Також в.о. генерального директор ДП «Волиньвугілля» додав. що на сьогодні виплачено 50 % зарплати за жовтень промгрупі. Окрім того, надійшли кошти з держбюджету, які дозволять в новий рік зайти без заборгованості по промгрупі.

«І якщо буде невеличка заборгованість, то вона буде по частині непромгрупи», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шахтар Показати IP 14 Грудня 2018 00:57
Гнати ту хитру контору!
шанувальник. Показати IP 14 Грудня 2018 07:05
.не може такого бути , щоб гендиректор виплатив всі кошти .це не входить в плани гури ,юрківа і волинця.цим людям чим гірше тим краще. шахтта 9 деморалізована дякуючи неймовірним потугам так званому профлідеру гурі в.в. і колишньому директору шахти юрківу в.п. Пан Пилипюк А.П. - своїм вольовим рішенням призначте директора на шахту 9. ми , шахтарі , замучились слухати цих балаболів .ми хочемо працювати і отримувати гідну зарплату а не кожен день чути який хороший юрків , і який поганий пилипюк . ДОСЛУХАЙТЕСЬ ДО НАС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus