USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Що лучани думають про тиск на УКРОП і затримання Корбана

4 Листопада 2015 19:00
"Політичними репресіями" назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП. Що з цього приводу думають лучани - про це та інше йдеться у відеоопитуванні.

Зі слів мешканців Луцька, посилення державного апарату як спосіб наведення порядку - це добре. Але лише за умови, що це дійсно законні міри. Утім цього разу про законність не йдеться, - нарікають лучани.

"Скоріше всього - це політична справа. Те, що показували гроші, зброю. Це можна знайти в будь-якого керівника навіть не області, а міста. Добре Романюка пошарити, можна знайти не менше грошей. Тим не менше його ніхто не чіпає, бо він з Блоку Порошенка", - говорять у Луцьку.



Останні події у Дніпропетровську щодо "політичних репресій" та обшуків укропівців викликали хвилю невдоволення серед політиків демократичного табору. Свою підтримку УКРОПу висловила не тільки громадськість, а й представники політичних сил демократичного табору, включаючи «Радикальну партію» Олега Ляшка, ВО «Батьківщину», НВР «Правий Сектор», партії «Сила людей» і «Самопоміч».

До слова, УКРОП зробив заяву щодо тиску президента на політичних опонентів. Зокрема в заяві йдеться про те, що Президент України за допомогою тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану «Путіна – Порошенка» і здати весь південний схід України проросійським сепаратистам.

Своєю чергою, народний депутат України Тарас Батенко заявив про вихід з фракції БПП на знак протесту проти політичних репресій. З його слів "таємні угоди влади з" Опозиційним блоком" можуть призвести до реставрації старого режиму".

Як відомо, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України в суботу, 31 жовтня. Зі слів адвоката політика В'ячеслава Кудінова, дії представників Генпрокуратури і СБУ щодо затримання Геннадія Корбана у нього вдома можна класифікувати як викрадення.

Нагадаємо, масові обшуки міліції розпочалися ще у переддень виборів.

Зі слів засновника Фонду"Новий Луцьк", члена політради УКРОПу Ігоря Палиці, у час, коли коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська.

Ігор Петрович наголосив, що уся країна побачила, як відбувається узурпація влади.

"Вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вся країна побачила повне нехтування законом", - прокоментував політичні репресії влади Ігор Палиця.

Своєю чергою, кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк звернувся до волинян з приводу провокації, які відбуваються останнім часом з боку влади по відношенню до учасників виборчого процесу, які працюють з Фондом чи партією УКРОП.

З його слів, волиняни, на яких чиниться тиск, можуть звертатися у Фонд "Новий Луцьк" за юридичною допомогою та супроводом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 4 Листопада 2015 19:30
Усім сміливим людям мій низький доземний уклін!
Корінний лучанин Показати IP 4 Листопада 2015 21:14
"Вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вся країна побачила повне нехтування законом", - прокоментував політичні репресії влади Ігор Палиця. Я вважаю , Україна також переконалась у тому що ПОРОШЕНКО вже добуває свою каденцію ПРЕЗИДЕНТА ! Він вже втратив довіру народу, ми відчули ЖИТТЯ ПО НОВОМУ. Бувший регіонал, прикинувся " ПАТРІОТОМ", не покинув бізнес коли обрали ПРЕЗИДЕНТОМ. Продовжує дурити українців ЄВРОІНТЕРАЦІЄЮ. Так експорт товарів у Європу із України різко впав. Европі не потрібні українські товари в тій кількості яку пропонують укр. виробники. Тепер порошенко, купує українців безвізовим режимом у Європу. Невже так багато у нас. найбіднішій країні Європи стало заможних людей , щоб їздити по " галопом по Європах" ?
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 4 Листопада 2015 22:28
Ну, ты абсолютно не прав насчет экспорта. ведь Украина продолжает наращивать экспорт металлолома (не выплавленного металла, а именно - металлолома), за 10 мес. увеличила его вывоз более чем на 41%.
СБУ до Корінний лучанин Показати IP 4 Листопада 2015 22:43
Сто процентів згідний з корінним лучанином, але це ще не все, яка обіда тягарем лягає на душу за вас ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ, як так можна обманювати людей, за кого тоді віддали свої життя наші герої з НЕБЕСНОЇ СОТНІ, щоб ви далі наживали свої мільярди на крові цих молодих хлопців, за ради ваших амбіцій власного збагачення та влади.Ні, так не буде, лапшу на вуха ви повісите собі, а ми добре знаємо хто нам допогав в боротьбі з ворогом.Як би не Коломойський і його хлопці, так звана "ОПЕРАЦІЯ АТО" булаб по Дніпрі.
ківерчанин Показати IP 4 Листопада 2015 22:18
А що думає УКРОП про вибори на 12 виборчому окрузі?
крiп до ківерчанин Показати IP 4 Листопада 2015 23:38
нас не сажають,а сiють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus