USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Динамо» в меншості вибороло перемогу над «Ренном»

25 Жовтня 2018 23:42
Завдяки голу Віталія Буяльського на останніх хвилинах матчу, київське «Динамо» у меншості вирвало перемогу над французьким «Ренном» у Лізі Європи – 1:2.

Матч відбувся 25 жовтня у Франції.

Нагадаємо, «Динамо» не зуміло втримати переможний рахунок проти «Астани» у першому матчі групового етапу Ліги Європи, пропустивши у додатковий час від Муртазаєва – 2:2. А в другому поєдинку, виграючи з рахунком 2:0, київське «Динамо» дозволило чеському «Яблонцю» зрівняти рахунок.

Стартові хвилини матчу запам’яталися великою кількістю моментів від обох команд, зокрема на 2 хвилині Морозюк міг відкривати рахунок, однак з кількох метрів влучив у поперечину.

На 21 хвилині правий захисник киян Кенджора з тридцяти метрів вколотив м’яч у дев’ятку воріт «Ренна», відкривши рахунок – 0:1.

Завдяки удару зі штрафного від Греньє та помилці Дениса Бойка на 40 хвилині французи зрівняли рахунок у матчі – 1:1.

На 84 хвилині Володимир Шепелєв отримав другу жовту та покинув поле, залишивши «Динамо» в меншості. Проте на 88 хвилині Віталій Буяльський з гострота кута перекинув голкіпера французів, вивівши киян вперед – 1:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus