USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Директора приватного підприємства з Волині та його спільника з Чернівців підозрюють у шахрайстві

20 Червня 2023 12:56
За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури директору приватного підприємства на Волині та його спільнику з Чернівців повідомлено про підозру у вчиненні шахрайства.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Чотири рази раніше судимого чернівчанина підозрюють ще і в завідомо неправдивому повідомленні слідчому про вчинення кримінального правопорушення.

За даними слідства, у лютому 2023 року спільники замовили суб'єкту господарювання в Ковелі послуги із розмитнення придбаного у Польщі автомобіля.

Згодом, коли авто вже було розмитнене, вони, використавши заздалегідь виготовлені дублікати ключа, просто забрали його, не компенсувавши брокерам понад 70 тисяч гривень обов'язкових платежів. Після цього чернівчанин ще й неправдиво повідомив працівникам поліції про викрадення автомобіля зі стоянки.

Директору підприємства, жителю села Любитів Ковельського району, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Його спільнику – у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводило Ковельське РУП ГУНП в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus