USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Директора табору «Вікторія» повернули назад у СІЗО

30 Листопада 2017 17:10
Апеляційний суд Одеської області повернув до СІЗО директора табору "Вікторія" П.Саркісяна. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Суддійська колегія клопотання прокуратури задовольнила частково: скасувати можливість внесення застави, а також повернути П.Саркісяна в СІЗО терміном на 47 діб.

Днями суд задовольнив клопотання прокуратури області і Саркісяна відсторонили від посади. Його звинувачують у службовій недбалості, що призвела до загибелі трьох дітей.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» згоріла двоповерхова дерев’яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель». Внаслідок пожежі загинули троє дітей, ще двох було госпіталізовано.

У цій справі четверо підозрюваних, серед них — директор табору Петрос Саркисян, якого 15 листопада випустили під заставу, відповідальна за пожежну безпеку старша вихователька Наталія Янчик, яку 28 вересня суд відпустив на поруки

Адвокат обвинуваченого майже відразу вніс гроші. І Петрос вийшов на волю. Хоча прокуратура вважає, що підозрюваний директор дитячого закладу має перебувати під вартою без права на заставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus