USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екіпаж не подавав сигнал лиха: повідомили деталі авіакатастрофи в Індонезії

9 Січня 2021 23:48
Літак індонезійської авіакомпанії Sriwijaya Air, який зазнав катастрофи в суботу, 9 січня, поблизу Джакарти, аварійних сигналів не подавав. Рятувальники намагаються з’ясувати, з якої причини.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на агентство Antara з посиланням на заступника голови відділення по операціях і готовності Пошуково-рятувального управління Індонезії Бамбанг Суріо Аджи.

«Нам потрібно визначити, чому він не передав сигнал... Австралія також не отримала сигнал. Тому пошуково-рятувальне управління все ще намагається з’ясувати, чому аварійний радіомаяк залишають поза передачею сигнал», – заявив Аджи.

Також стало відомо, що виявлені уламки пасажирського Boeing 737, що впав.

Військово-повітряні сили Індонезії підготували два вертольоти і літак для допомоги в проведенні пошуково-рятувальної операції.
Зазначається, що пошуки ускладнює погана видимість. Проте, пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, що сьогодні впав у воду недалеко від острова Лаки літак авіакомпанії Sriwijaya Air, що вилетів зі столиці Індонезії Джакарти.

Відомо, що його на борту перебували 65 осіб, включаючи 10 дітей, а також 12 членів екіпажу.
За словами речника МЗС України Олега Ніколенка, українців на борту авіалайнера не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus