USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На місці авіакатастрофи в Індонезії знайшли частини літака та рештки тіл

10 Січня 2021 09:58
Рятувальники в районі місця аварії пасажирського літака Boeing 737-524 у Яванському морі виявили металеві уламки, частини людських тіл і одяг.

Про це пише Українська правда з посиланням на Associated Press.

Індонезійські водолази в неділю знайшли частини уламків літаків Boeing 737-500 на глибині 23 метрів у Яванському морі, через день після того, як літак розбився незабаром після зльоту з Джакарти.

За даними дайверської команди, видимість у воді хороша і чітка, що дозволило знайти частини літака.

Досі незрозуміло, що стало причиною аварії. Місцеві рибалки, що знаходилися на північ від узбережжя Джакарти, повідомили, що чули вибух близько 14:30 за місцевим часом у суботу.

На борту було 62 людини, серед яких сім дітей та троє немовлят. Виживших при авіакатастрофі немає.

Нагадаємо, літак індонезійської авіакомпанії Sriwijaya Air, який зазнав катастрофи в суботу, 9 січня, поблизу Джакарти, аварійних сигналів не подавав. Рятувальники намагаються з’ясувати, з якої причини.
За словами речника МЗС України Олега Ніколенка, українців на борту авіалайнера не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus