USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Катастрофа Boeing в Індонезії: у США попередили про несправність у всіх літаках цієї моделі

8 Листопада 2018 10:55
Федеральна авіаційна адміністрація США попередила про можливі проблеми з датчиками контролю польоту у 246 нових лайнерів Boeing 737 Max. Ця несправність може призвести до авіакатастрофи.

У відомстві заявили, що 45 з цих 246 авіалайнерів обслуговують рейси американських компаній, пише канал 24.

Проблеми стосуються датчика, який визначає кут нахилу літака – він може давати неправильні дані, що може спричинити складнощі в управлінні лайнером, зокрема йдеться про можливе надмірне опускання носа літака, різку втрату висоти і зіткнення з землею.

Відомство також випустило для пілотів рекомендацію з експлуатації нових Boeing.

Раніше корпорація Boeing розіслала авіакомпаніям уточнену інструкцію по Boeing 737 MAX. Це сталося після розслідування катастрофи пасажирського літака, що належав авіакомпанії Lion Air, біля берегів Індонезії.

Нагадаємо, 29 жовтня зазнав катастрофи пасажирський літак Boeing 737 компанії Lion Air: він впав у море поблизу західного узбережжя острова Ява. Літак здійснював рейс зі столиці країни Джакарти до міста Панкалпінанг на острові Банка. Повітряне судно зникло з радарів приблизно через 10 хвилин після вильоту зі столичного аеропорту. На борту перебувало 189 людей, з яких 8 членів екіпажу. У катастрофі літака в Індонезії не вижив ніхто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus