USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Екоінспекція оштрафувала керівників чотирьох луцьких ЖКП

12 Серпня 2009 11:25
Державна екоінспекція у Волинській області сьогодні, 12 серпня, розповсюдила звіт про результати планової перевірки Луцька щодо поводження із відходами. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформують в Держекоінспекції, перевірка проводилася по чотирьох округах, які були організовані в лютому для поліпшення робіт по благоустрою міста. До складу цих округів належать ЖКП та Товариство МЖК, які займаються обслуговуванням прибудинкових територій житлових будинків та технічним обслуговуванням будинків, проводять заходи по благоустрою закріпленої території, організовують прибирання територій, проводять косіння трави, бур’янів.
 
Основними порушеннями, які були виявлені під час перевірки є:


  •  незадовільний контроль керівників дільниць та ЖКП за операціями поводження з відходами (складування, розміщення, транспортування, ліквідації);


  • незадовільне здійснення ними заходів по боротьбі з бур’янами.


 
Зокрема у приватному секторі практично не встановлені контейнери для накопичення ТПВ. Значну проблему для робітників ЖКП становлять відходи, особливо будівельні, які мешканці в поліетиленових мішках складають біля контейнерів. Це приводить до розвіювання відходів та засмічення територій дворів.
 
За результатами перевірки міському голові Богдану Шибі екологи надали припис щодо усунення виявлених порушень.
 
За незадовільний контроль за операціями поводження з відходами, що приводить до засмічення територій та невжиття в повному обсязі заходів по ліквідації забур’янення на території міста складено 18   протоколів, до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу обсягом від 51 до 255 гривень притягнуто 8 майстрів дільниць, 4-х керівників ЖКП та заступника начальника «Луцькспецкомунтранс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus