USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидатку до Нової поліції Луцька «відсіяли» незаконно?

26 Вересня 2015 19:00
Боротьба за місце патрульного поліцейського у новоствореній Новій поліції триває. Так, відбір, розпочавшись ще на початку серпня, не завершився і до сьогодні. Та попри те, що охочих стати «копом» все ще тестують, з’явилися ті, кого вже відсіяли.

Днями Інформаційне агентство Волинські Новини писало про враження кандидатки Олени Сідімянцевої – дівчина розповідала «з перших уст», яким для неї був відбір до нового відомства.

Виявилося, що штамп «непридатний» Військово-лікарська комісія поставила їй через… неправильний прикус.

Реакції не довелося чекати довго. Як написала Олена на своїй сторінці у Фейсбуці наступного ранку після публікації матеріалу, до неї зателефонував куратор патрульної служби в Луцьку і сказав, що Олену знову викликають на ВЛК, в поліклініку СОЗ УМВС– цього разу розібратися, чи насправді вирок правомірний.



Відтак, військово-лікарська комісія готова переглядати свої рішення при відборі кандидатів до патрульної поліції Луцька. Щоправда, там нарікають на розбіжності між статтями «Порядку проведення ВЛК» та роз’ясненнями до них.

Зазначимо, що кандидатку Олену Сідімянцеву визнали непридатною до служби в патрульній поліції з двох причин: 1. через підозру на анемію легкого ступеня та 2. через так званий «неправильний прикус».

Об 11-ій ранку 24 вересня Олена Сідімянцева прибула в кабінет начальника військово-лікарської комісії Юрія Дубини, озброєна висновком гематолога про рівень гемоглобіну в крові (від 21.09.2015) та роздруківкою Статті 53 п. Б «Порядку проведення військово-лікарської експертизи і медичного огляду військовослужбовців та осіб рядового і начальницького складу в системі МВС України, зі змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства внутрішніх справ України від 20 травня 2013 року №482».



Як і варто було чекати, начальник ВЛК спершу обурювався розголосом даної справи, але потім, певно, зваживши на присутність куратора патрульної поліції, швидко перейшов від емоцій до фактів.

Враховуючи велику кількість конкурсантів, які пройшли через кабінет начальника медкомісії, він цілком міг забути реальні причини «непридатності» кандидатки.

Поверхнево поглянувши на папери, Дубина довго не міг визначити, чого саме Олені Сідімянцевій бракує: гемоглобіну чи тромбоцитів.

Водночас Олена наполягла на ознайомленні з актуальним висновком гематолога, де рівень і того, й іншого – в межах норми.

«Добре, анемію Вашу ми «знімаємо, але ж у Вас зуби!», – спочатку погодився, а потімзнайшов нову причину Дубина.

Варто зазначити, що стаття, за якою Олену визнали «непридатною», визначає недопустимими для майбутнього поліцейського «щелепно-лицьові аномалії (крім уроджених вад розвитку), інші хвороби та стани зубів і їхнього опорного апарату, хвороби щелеп: б) з помірним та незначним порушенням дихальної, нюхальної, жувальної, ковтальної та мовної функції» (Ст. 53, п. Б).

Закономірно, що подібний діагноз обурив кандидатку, оскільки, справді, маючи спадковий неправильний прикус, у неї відсутні будь-які функціональні порушення.

Олена наполягала на тому, що має саме вроджену ваду, що є допустимим винятком згідно з зазначеною статтею.

Вроджений характер саме такої особливості прикусу кандидатки підтвердив лікар-стоматолог у присутності начальника ВЛК та куратора під час подій, про які йдеться.

Та й на цей очевидний аргумент у Дубини знайшлася відповідь. Вони, мовляв, керуються ще й «Поясненням щодо застосування статей Розкладу хвороб і фізичних вад, що визначають ступінь придатності до служби в органах внутрішніх справ».

Так, у Поясненні до пункту Б статті 53 «Порядку» йдеться: аномалії прикусу 2-3 ступеня з роз'єднанням прикусу більше 5 міліметрів або з жувальною ефективністю менше 60%» – кандидат не придатний.

По факту, Олена має роз’єднання прикусу 7 міліметрів. Але хто перевіряв її «жувальну ефективність»? І чому зазначене Пояснення нівелює допустимий виняток для вроджених вад, зазначений у Статті 53, п. Б?

Обговорення цих питань було перенесено в кабінет помічника начальника УМВС з медичного забезпечення Валентина Подойлова. Останній підтвердив, що за порушення «Порядку проходження ВЛК» передбачена кримінальна відповідальність. Але при цьому всі сторони зійшлися на тому, що викладення Статті 53. п. Б. «Порядку» суперечить «Поясненню до неї».

У фіналі розмови Подойлов, Дубина та куратор патрульної поліції одноголосно порадили Олені Сідімянцевій надсилати запит на роз’яснення п. Б статті 53 до Міністерства внутрішніх справ.

Отож, ІА Волинські Новини надіслало офіційний запит до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.



Продовження історії – згодом. А поки вирок Олені Сідімянцевій залишається незмінним – «непридатна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 75
лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 19:19
Яка ж це Олена-це ж мужик!
А до лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 21:20
А чимось на савченко смахує
Саша до лучанка Показати IP 27 Вересня 2015 07:39
а у Вас груди до пояса і всі жіночі риси?
23 до лучанка Показати IP 27 Вересня 2015 11:10
Молодчина - бореться! Але якщо бути справедливим - яка до біса різниця: вроджена у вас вада чи набута, якщо вона заважає (не розумію,правда, яким чином) виконувати посадові обов'язки.
Володимир до 23 Показати IP 29 Вересня 2015 13:53
Юрій Степанович правильний мужик і даремно ви на нього наїзжаєте.
Логіка Показати IP 26 Вересня 2015 19:29
Спочатку потрібно провести медогляд, а тоді вже людей до іспитів допускати або не допускати. А у нас, як завжди - через задній прохід. Пройшли кандидата успішно іспити, потратили час, сили, нерви, а виявилось, що прикус не правильний і вони непридатні. Сміх та й годі...
Мислення до Логіка Показати IP 27 Вересня 2015 10:46
Не залежно від порядку проведення етапів відбору, будуть невдоволені особи. Припустимо, що спочатку провели б ВЛК. Тоді до телебачення зі скаргами побігли б кандидати, яких відсіяли на фізо. Мовляв, до чого тут моя фізична форма, якщо у мене все гаразд зі здоров"ям. Висновок: невдоволені завжди знайдуться. Порада: навчіться достойно приймати поразку, а не шукайте в цьому винних. Дівчині вказали на її проблеми з її огранізмом - хай їх вирішує.
Ігор Показати IP 26 Вересня 2015 20:03
Непридатна, на цьому варто було б закінчити, а не піаритись)
Montanelli Lucia до Ігор Показати IP 26 Вересня 2015 22:52
Ігоре, ви *чьокнулись* ?)))) то нащо та поліція взагалі?.. і при чому тут піар? який піар? давайте й далі жити у цій РОЗЧУДОВІЙ Країні Корупції, Розграбунку та Убогості. поліція і створюється для Законності... а тут усе як завжди. змиритися, скласти руки і зубки на поличку....ех...напевно у Вас добра заробітня платня та відкати раз Ви за Смиренність у цій Країні
мандела до Montanelli Lucia Показати IP 27 Вересня 2015 06:03
Не подобається країна - шукай кращої.. До чого тут поліція і зарплата удвічі більша, ныж у професора?
Montanelli Lucia до мандела Показати IP 27 Вересня 2015 19:24
подобається Україна, а не Країна Корупції!!! і влада сміхотворна! тому потрібні люди, які прагнуть щось змінити на краще. а почитаєш ваші коменти всі, то взагалі і перестаєш дивуватися чому ми живемо у такій **** всім потрібні моделі та (не знаю як правильно написати, бо не пропустить модерація) ті,хто заробляє на джипи та посади *правильним прикусом*. тоді звичайно!!!!!! ще й червону доріжку простелять. бо вона ж красуня та ще й обдарована! ми втопилися у лицемірстві! вам не соромно усім????
знайко до Montanelli Lucia Показати IP 27 Вересня 2015 09:34
До чого тут корупція?:) Патрульна поліція корупцією не займається!!! А створюючи таку поліцію вносять лише чвари у систему і суспільство! Поліцай отримує 6-8 тис., а слідак, дільничий... 2-3 тис. то це нормально?! Поліцай слідкує за порядком, доставив у відділок порушника, склав протокол і ВСЕ, а ви розгрібайте лайно за мізер? Це сміх і піар, а не поліція!!! От різні з "прикусами" і лізуть за зарплатами і ВСЕ!!!
123 Показати IP 26 Вересня 2015 20:05
Так на фото ж пацан О_о
медики до 123 Показати IP 27 Вересня 2015 06:04
Не до кынця оглянули.
лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 20:07
Молодець!
дідо Показати IP 26 Вересня 2015 20:19
Непройшла-це означає непройшла. Пора розслабитись та жити далі.
kAmigo до дідо Показати IP 28 Вересня 2015 13:19
буквар краще зайвий раз погортай, більше користі буде, ніж дурниці постити
Бла бла Показати IP 26 Вересня 2015 20:50
Її колектив не прийме
Шурик Показати IP 26 Вересня 2015 21:05
А у нас в державі скрізь розбіжності і наша влада виберає тільки те що їм вигідно. Є моложь яка хоче щось змінити так все начальство спадково сидить по кабінетам і нічого міняти не хоче!
Володя Показати IP 26 Вересня 2015 21:33
На мою думку це сміх курячий. Нащо робити З мухи слона. Зробили тут злочин віку. Юрій Степанович як лікар і професіонал своєї справи молодець хороша людина. В мене також були проблеми з гастритом пролікувався проблем нема придатний. І я ніколи не повірю що він міг когось там провалити. іІ це противно робити таку бучу з ніщого І якщо не проходиш то можна владнати все тихо а не робити з себе другу Савченко.
Montanelli Lucia до Володя Показати IP 26 Вересня 2015 22:53
згідна, противно робити бучу з нічого. особливо з неправильного прикусу))
Анонім до Montanelli Lucia Показати IP 26 Вересня 2015 23:43
Прикус причина или повод?
знайко до Montanelli Lucia Показати IP 27 Вересня 2015 09:40
Прикус прикусом але і зовнішність має бути у патрульних, вони постійно у полі зору з людьми спілкуються... До такої, вибачте, ніякої... не буде! Все має бути гармонійно! Нехай до слідаків йде, в академію, міліцейській інститут поступає - слабо? Там гроші не такі, а тут легко "зрубити" можна?:) Як же в нас халяву люблять...:)))
panda до Володя Показати IP 26 Вересня 2015 22:54
Тихо владнати-це як?Щось тут пахне чимсь таким ,але не подумайте ,що комфетами.
Театрал до Володя Показати IP 27 Вересня 2015 19:48
Мені на думку спадають відомі цитати: "в Голівуді ті ж люди" та "А судді хто?". Не оцінюючи фізичний стан кандидатки хочу сказати, що твій Юрій Степанович прикриваючись цим наказом і ніби то вадами прикусу зубів, малював на листочку комбінацію цифр з двума нулями і вади прикусу зразу зникали. В нас нова чесна поліція, а члени комісій з "запахом" старих курячих яєць
Montanelli Lucia Показати IP 26 Вересня 2015 22:53
Оленко!!!! Успіхів!
Ортодонт Показати IP 26 Вересня 2015 22:55
От проблема! Нехай сходить до ортодонта, одягне брекети, походить в них з півроку і подасть ще одну заявку! Нині будь-які вади прикусу легко виправляються без оперативного втручання!
Montanelli Lucia Показати IP 26 Вересня 2015 22:57
Люди, вам не набридло жити в помийній ямі???? по коментах судячи, що ви уже в тих помиях добре облаштувалися! країну потрібно змінювати!!!! змінювати розумом, а не хабарами!
Ігор до Montanelli Lucia Показати IP 26 Вересня 2015 23:20
Про хабарі ніхто і не говорить) вилікує зубки і ласкаво просимо до поліції
Montanelli Lucia до Ігор Показати IP 27 Вересня 2015 19:18
зуби ж здорові)))
ІРИНА до Montanelli Lucia Показати IP 28 Вересня 2015 10:48
вам вже внятно написали 7 мм. прикус. це цілком серйозна причина. До прикладу: мій брат ще у 2012 році хотів іти служити в армію на строкову службу і його комісували за неправльний прикус, ми витратили 400 євро на брекети він рік в них ходив, і все нормально пішов хлопець служити. А зараз навчили молодь все брати криком, як немовлята. Ось таку країну я точно не хочу, нічим воно від корупції не відрізняється це вже шантаж, якщо мене не берете то я до міністра і журналістів буду скаржитись. Її візьмуть бо нікому не треба та лишня вонь, але за її прикладом так будуть діяти і інші. особисто я проти таких правоохоронців і не хочу щоб ця людина працювала у поліції.
Анонім до Montanelli Lucia Показати IP 26 Вересня 2015 23:45
Останнє речення - це єдине з твоїх комментів, що заслуговує уваги.
НАРОД Показати IP 26 Вересня 2015 23:20
МІЛІЦІЯ, НІЧОГО НЕ МІНЯЄТЬСЯ БУДЕ БІДА І В ПОЛІЦІЇ.
Маша Показати IP 26 Вересня 2015 23:30
Молодець! Треба боротись за свої права..По-моєму, головне, щоб людина щось хотіла змінити в країні...і загальний хороший стан здоров"я..А от чим неправильний прикус чи недостаня вага може завадити роботі патрульного мені не зрозуміло..
Анонім до Маша Показати IP 27 Вересня 2015 05:54
в лікарів є критерії , які написані в офіційних документах.я теж не пройшов,але Дубина тут причому?якщо хочем змін,то чому вона займається тупою показухою,знаючи,що вади є!!??пішла на телебачення і думає,що все вирішилось!!
Анонім до Маша Показати IP 27 Вересня 2015 05:57
на рахунок ваги цікаве питання).,а ще цікавіше хто буде бондитів затримувати.маючи 50кг ваги??міліцію будуть визивати??
Маша до Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 22:23
В чому показуха?! Тоді поясни, чим поліцейському заважатиме неправильний прикус??...так, є офіційний документ, але по-моєму, він застарілий..а на рахунок ваги - ще того бандита хтось має наздогнати...дуже важко тримати хорошу спортивну форму, але бути товстим...всі ці дрібниці просто створюють можливості для корупції..
109 до Маша Показати IP 28 Вересня 2015 18:23
Неправильний прикус - це не придумана причина відмови,а задокументована. Може та Олена і нормально жує,говорить і ще шось робить.Але візуально це видно. Що вона хоче комусь доказати,якщо є допуск 5мм і вона по ньому не проходить. Немає чого робити кіпіш. всіхочуть,щоб поліція була гарна. Дивіться на себе в дзеркало і будьте реалістами.
Вадимир Показати IP 27 Вересня 2015 01:38
Наздоженемо та переженемо Америку. Навіть не смішно. Прикус поза стандартами відбору. Ви вдумайтесь уважно. не сукупність інтелектуальних даних та фіз. підгодготовки, а просто прикус! Навіть у відомих західних компаніях, які працюють в Україні персонал вчать та паралельно займаються щелепами працівників. Навіть 10% американських поліцейських нормальною англійською не розмовляють, я вже не кажу про освіту. але це не заважає їм бути успішними у виконанні своїх обов"язків. А тут Україна, Волинь та неперевершені стандарти відбору моделей МВС та просто прикус. Сумно від подібного дурисвітства. Дівчина бореться і це заслуговує повагу.
Маня до Вадимир Показати IP 28 Вересня 2015 10:52
7 мм. це серйозно, це майже 1 см. уявіть собі цю щелепу.
знайома до Маня Показати IP 28 Вересня 2015 15:33
я бачила цю "щелепу". нормальна дівчина, з гарною вимовою. і з розумом в голові. я б її краще бачила на вулиці міста ніж "по стандарту" з вагою більше 50 кг. який не може наздогнати школяра, з "правильною щелепою" і тараканами в черепній коробці. який при перших сутичках і конфліктах буде визивати СОГ щоб розібратись, бо в самого руки "мама зліпи мені снєжку".
не пацик Показати IP 27 Вересня 2015 05:10
Всі дівчата і жінки в новій поліціі мають бути похожі на Шерон Стоун- мати привабливий сексуальній вигляд- трохи розуму-білі здорові зуби-знати команду Хенди Хох.-цюрук- танцювати ламбаду і вчасно крикнути БАНЗАЙ !!!!
Лучанка Показати IP 27 Вересня 2015 08:12
А це добре, що є можливість у дівчини розповісти свою правду. Я за, щоб не було заборонених тем і кожнен міг би, зіштовхнувшись з незрозумілими ситуаціми, достучатись до влади через ЗМІ, шляхом непотрібного цій влади розгласу.
Хлоп Показати IP 27 Вересня 2015 10:02
Перш, ніж про щось висловлювати думку, слід добре розібратись. Згідно нині чинних підзаконних актів, неправильний прикус є цілком законною підставою для того, щоб лікарська комісія визнала людину непридатную, в даному випадку, до служби в поліції. При чому, це не право, а обовязок комісії. Тому якби дану леді визнали б придатною, то це було б порушення закону. Тому якщо ж ми боремось за законність і правопорядок, то слід і дотримуватись того, що законами чи іншими норматавними актами встановлено. Якщо не подобається - то слід звертатись не до органів, які виконують закони чи інші акти, а до тих які мають право їх приймати, а отже і змінити. Тому поки МОЗ не перегляне всі пістави непридатності, нічого кричати про "беспредел".
Хлоп Показати IP 27 Вересня 2015 10:11
та і ще - ця дівчина, ну кого вона зможе затримати? По фото видно, що вона ну дуже худенька. В поліцію потрібно фізично сильних.
я Показати IP 27 Вересня 2015 10:22
не ужика7понимаю, зачем девушки в полиции, что она задержит пьяного мужика? нет! вон , в Харькове, одна еще служить не начала, а в обморок уже упала, смехот.а...
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2015 11:07
Не розумію! Не пройшла і все "." . За такоє схемою можуть оскаржувати всі 4000 кандидатів: в когось питання на тестах неправильне, бо він (кандидат) так з народження думає; хтось моркву (фрукти) не жер перед аналізами; хтось біг в спеку 35 за Цельсієм; хтось не розуміє суть питання з MMPI; хтось не "підмився" перед співбесідою і т.д. Треба вміти програвати!
Оля Показати IP 27 Вересня 2015 11:10
Молодець, хай доказує своє право і обман лікарів-хабарників.. Це бред, який неправильний привкус,яка несправедливість. Яка буде поліція,коли до неї набираються несправедливо. Нічого не зміниться, Через таку дурню-це просто ужас.А вони ще більше нічого не перевіряють більший,менший...... Я впевнена,якби там перевірила незалежна комісія цих,що прийняли,там половина хворих, а не з дурним привкусом, а кривими зубами та фейсом, а серйозними хворобами. У нас лікарі- це натуральні хабарники, за них навіть говорити не хочеться. Молодець добивайся справедливості, але з тебе буде поліцейський найкращий з усіх,бо ти за правду.Таких одиниці.Народ тебе підтримує.Молодець
Ігор до Оля Показати IP 27 Вересня 2015 11:54
З "привкусом"?
Так так Показати IP 27 Вересня 2015 11:44
Все то добре, що написано...але на рахунок зовнішнього вигляду - не зачіпайте людину!!! Кожен виглядає так як хоче і може. Блін, от вам, люди, хоч якесь г*мно знайти!!! Ви тоді щасливі, а те, що це, можливо, буде крутий спец. і людина хороша + з юрид.освітою, то вже нікого не цікавить. Головне, що не так як всі виглядає!!! Хай хоч на мавпу буде схожа, аби роботу свою робила!!!
Мислитель Показати IP 27 Вересня 2015 11:55
Не залежно від порядку проведення етапів відбору, будуть невдоволені особи. Припустимо, що спочатку провели б ВЛК. Тоді до телебачення зі скаргами побігли б кандидати, яких відсіяли на фізо. Мовляв, до чого тут моя фізична форма, якщо у мене все гаразд зі здоров"ям. Висновок: невдоволені завжди знайдуться. Порада: навчіться достойно приймати поразку, а не шукайте в цьому винних. Дівчині вказали на проблеми в огранізмі - хай їх вирішує.
Анонім до Мислитель Показати IP 27 Вересня 2015 12:44
Ти мислитель, які проблеми, привкус зубів. Маячня, у них в цих лікарів в голові клпеки нема хабарники тупі
Ну блін! до Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 14:09
Який ПРИвКУС!!! Мова йде про ПРИКУС - розміщення щелеп одна навпроти другої, в ідеалі має бути без зазору, тоді їжа нормально пережовується і шлункових проблем не буде. А якщо зуби не зустрічаються на 7 мм, то це шлях до гастриту як мінімум. З такою вадою і в армію не брали.
Саша до Ну блін! Показати IP 28 Вересня 2015 17:05
а ці колобки що стоять з палочками на які посади в новій поліції розраховують?
109 до Ну блін! Показати IP 28 Вересня 2015 18:25
От би щенеправильний прикус від армії рятував і від АТО. І від порчі заодно
Анонім до Анонім Показати IP 29 Вересня 2015 08:56
А крім хамства ви ще чимось можете себе проявити?
Хлоп Показати IP 27 Вересня 2015 12:34
А ще, люди, задумайтесь, як можна зробити з людини, та нехай навіть з юридичною освітою, поліцейського? Для роботи в поліції, потрібно мінімум знань законодавства, які можна засвоїти за досить невеликий строк. На мою думку, важливішими для поліцейського, оскільки, більш складними і затратними в освоєння є такі галузі - психологія (зокрема суто професійна), вміння поводитись і стріляти зі зброєю, вміння поводитись в небезпечних для життя ситуаціях, вміння надати першу медичну допомогу, практика самооборони, рукопашного бою. І звичайно потрібні стандарти відбору по фізичні формі. Ну от подумайте, може людина 10 раз підтянутись і вже пройшла відбір? Та це може зробити середньостатистичний дрищ. І що це показує? Нічого абсолютно. Як можна провести навчання у всіх галузях що я перечисливи за 3 місяці? Нам потрібна не поліція чи міліція чи жандарми, як хоч так назви. Потрібні якісні кваліфіковані правоохоронці. А для цього ну мінімум рік підготовки потрібен, а той всі 2-3. Ну аж ніяк не 3 місяці. Як на мене, то це показуха, яка реалізується поспіхом, тому буде малоефективна.
Хлоп Показати IP 27 Вересня 2015 12:49
І забув ще сказати, про водіння. Для такої роботи потрібно не наявність прав, а вміння водити машину. І не просто в звичних умовах, а в умовах переслідування правопорушників. А цьому потрібно навчати теж досить довго. А то виходить, що в нас кандидати мають бути універсальними солдатами і все це засвоїти в унісон за 3 місяці.
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 13:25
Жінка мужик ох**ла коли отсіяли я пам'ятаю як вона з своїм другом піарилась що ми й демо в поліцію і доречі це не вона з подружкою мандри світ їздили
До аноніма і до всіх Показати IP 27 Вересня 2015 15:07
Що за маячня? Жінка... мужик... му-му... І це тут зовсім не "доречі" - хто куди не їздив у ваших мареннях. А взагалі-то, розумники містечкові, як добре, що нема у вас тої влади, щоб вирішувати кому де пасує працювати, і кому і за що боротись чи ні. Займіться краще своїм життям, станьте щасливими і зробіть щасливими своїх рідних. Лише тоді розвинете в собі чуйне відношення до особистого світу інших. Щасти вам у добрих справах!
Ім'я Показати IP 27 Вересня 2015 15:18
Набирають незрозуміло кого в поліцію, яку через рік розженуть як таких що не виправдали надій на фоні убогих міліціонерів, що працюють за 2 тисячі з Вищою освітою, прокурорам тести дебільні вигадали щоб придумати причину звільнити. І хтось вірить у те що ці дівчата з прикусами затримають злочинця чи розгонять хуліганів? Дурдом придуманий за океаном.
Людик Показати IP 27 Вересня 2015 15:29
Лєночок, борись!!!!!!! Хай знають хто така Сідімянцева)))
Ірина Показати IP 27 Вересня 2015 16:07
Дуже образливо що до нової поліції в результаті попадуть не такі дівчата які прагнуть щось змінити у своїй країні і показати на свому прикладі що таке чесність і справедливість , а майбутні коханки з гарним прикусом для можновладних дядь з погонами! Оленка не здавайся - ти жінка з великої літери !
Ігор до Ірина Показати IP 27 Вересня 2015 16:34
Так так, жінка з великої літери "М")))
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 20:24
Зміни в цій системі державі, що ти мелиш Іринко патрульна поліція буде крутити хвости алкашам і приідк на виклик коли твій пяний чоловік прийде і *обне текбе по голові
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 20:25
Це майбутне цієі поліціі
ку Показати IP 27 Вересня 2015 22:16
Майбутнє поліції. Даю цим бравим поліцейськи 1.5-2 роки, а далі, згадаєте мої слова, усьо стане на свої мєста)))))) МЕНТАЛІТЕТ нікуди не подіниш. І будь-ласка не розказуйте мені про патріотизм , віру в майбутнє і тому подібну х...ню доки фінансування тих ппс тримається на міжнародних грошах то вони будуть працюватм, а далі..... Мені здається дай те саме забезпечення нашим старим міліцейським і прибири 100 начальників від них ефект був би такий самий бо зналиб щт втратять.
Ігор до ку Показати IP 28 Вересня 2015 00:23
Тобі потрібно вивчити правопис!!! А старих поліцейських змінить хіба що нова поліція
Слава Показати IP 28 Вересня 2015 11:02
гроші завжди притягують...., так і тут. Де була ця патріотка рік, два тому? чого не приходила боротись з корупцією? ах да зарплата мізерна в ППС, а тепер тих хто відпрацював роки за ті копійки поженуть і прийдуть "чесні" щось змінювати. Тільки не кажіть що всі мєнти хабарники, дійсно в ППС такі хабарі і бабки крутяться...
я Показати IP 28 Вересня 2015 15:49
от Ви такі розумні тут зібралися... а чого ж Ви, із такими знаннями, "патріотизмом" у серці та криком проти корпції лише тут можете виговоритись? чому Ви не можете піти в ту ж саму поліцію, пройти всі етапи, і бути чесними працівниками!? не корупціонерами. наводити порядок у місті! але ж ні. все на що ви здатні - це критикувати людей, які хочуть змінити нашу державу... сумно. наша країна вимре. і я не здивуюся, якщо нас роздеруть всі сусідні країни.
яя до я Показати IP 29 Вересня 2015 09:26
Серед читачів статті багато людей, які за віком не проходять, але їх ніхто не позбавляв права висловлювати свою думку. Лікарі керуються певними наказами, а не власними емоціями, симпатіями чи антипатіями до кандидатів. Зміниться законодавство - зміняться критерії відбору.
Хлоп до яя Показати IP 29 Вересня 2015 13:30
Нарешті хтось адекватно обєктивно і неупереджено та щей коротко описав ситуацію, що склалась. Я впевнений на 100 % якби сказали, що у нової поліції зп буде не більше 2000 грн кількість молодих амбітних ініціативних патріотів була б трішки меншою. А це свідчить про те, що патріотизму не існує. Він є тільки тоді, коли приносить вигоду. А це тому, що людина керується інстинктом виживання, який зараз зводиться за накопичення коштів. Ідейних людей практично нема, якби хто там не кричав і не ставив мені мінуси.
не пацик Показати IP 29 Вересня 2015 09:49
Даремно вона зажурилася -начиталась книжок надивилась різних жупелів по тв і вирішила стати на герць в боротьбі зі злом : Ця дівчина хай дякуе Богу що так сталося -бо одно на тв а друге в житті : А реально це дуже тяжка и виснажлива робота-часто звязана з ризиком для життя де в кінці кінців ти залишаешся сам на сам без друзів-повноціной сімьі -підірваним здоровьям і розбитими мріями : Дівчатам треба виходити заміж- родити здорових дітей- бути турботливими мамами -розумними дружинами- а ця робота чисто чоловіча і то не всі можуть по чоловічому доводити справу до результату : Усміхайся життя попереду -все що робиться воля БОЖА !
Юля до не пацик Показати IP 1 Жовтня 2015 13:04
А звідки вам відомо, що "ТРЕБА" дівчатам? Ви в дівчат запитували?
маю власну думку Показати IP 29 Вересня 2015 16:17
армію за 10 років розвалили повністю - зараз міліцію просто розвалюють своїми недолугими реформами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus