USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Ексглава НКРЕКП Вовк з дружиною і дітьми виїхав у Бельгію

30 Серпня 2019 15:03
Колишній голова Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитро Вовк, який підозрюється у справі «Роттердам+», виїхав з дружиною і дітьми в Бельгію.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські Новини.

Вовк залишив територію України 28 квітня, а його дружина і діти 20 квітня.

В той же час НАБУ попросило Інтерпол оголосити Вовка в міжнародний розшук, проте станом на 30 серпня, згідно сайту Інтерполу, він не значиться в міжнародному розшуку.

Як повідомлялося, Вовк відмовляється повертатися в Україну при нинішньому керівництві Офісу президента.

Раніше Дмитра Вовка оголосили в міжнародний розшук. Він підозрюється в розкраданні у справі «Роттердам +».

Крім того, Вовк вважає безпідставними дії Національного антикорупційного бюро по справі формули «Роттердам+».

Тим часом адвокат Вовка заявив, що законність «Роттердам+» не викликає сумнівів, а політолог вважає, що НАБУ два роки шукало в Україні вугілля з Роттердама, який не повинні звідти завозити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 30 Серпня 2019 16:11
Як добре, що такого рівня посадовець, "як і кожен громадянин нашої держави", може собі дозволити виїхати сім*єю на кілька років за кордон, поки тут все "утрясеться" !!! Є за що купити або зняти житло, є за що годувати- вдягати сім*ю, платити "гувернанткам"....... І ніхто не може притягнути до відповідальності, навіть інтерпол не бачить в ньому (як і в усіх інших посадовцях України) злочинця !!! Поки буде платити - міжнародний розшук не знайде! Потім повернеться з надією, що про його діяльність та й про нього самого забули !
Навуходоносор Показати IP 30 Серпня 2019 19:51
Давно пора уяснить, что страна управляется извне! А таким как Вовк, господа управляющие перед назначением на высокие посты всегда гарантируют "зеленый коридор". Пора забыть о возмездии - его не будет никому! Ибо главный управляющий страной всегда руководствуется циничным принципом:"Да, он сукин сын! Но он наш сукин сын!"
Вовк Показати IP 30 Серпня 2019 21:07
Не туда поїхав потрібно було їхати в Роттердам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus