USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екстремісти на Сході розділилися на два табори

14 Травня 2014 18:49
Серед екстремістів, які влаштували безлад в Донецькій області, стався переворот, і вони розділилися на два табори. Одні приїхали з Росії і хочуть приєднати область до іншої країни. А інші - місцеві і цього не хочуть. Про це сьогодні пише журналіст німецької газети Frankfurter Allgemeine Конрад Шуллер, проаналізувавши останні заяви бойовиків на Сході України,- інформує ТСН.

Зокрема, риторика Дениса Пушиліна і Романа Лягіна останнім часом дуже різко змінювалася. Спочатку Пушилін оголосив "суверенітет" ДНР, яка "не перестане бути частиною України".

Лягін в свою чергу запевнив, що ДНР не стане "частиною Росії". А ввечері того ж дня вони вже попросили Росію розглянути можливість приєднання ДНР до Росії. Німецький журналіст припускає, що така різка зміна в заявах пов'язана з путчем серед керівників екстремістів на Донеччині. Нагадаємо, вчора Пургіна, Лягіна і Маковича відсунула від ухвалення рішень група людей на чолі з людиною, яка представилась помічником "Стрілка" (Гіркіна).

Автор зауважує, що нещодавно так званий народний губернатор Павло Губарєв звинуватив олігарха Ріната Ахметова в тому, що він спонсорує дві третини екстремістів ДНР. Ахметов у свою чергу заперечив такі обвинувачення. Однак журналіст припускає, що заяви, озвучені Губарєвим, можуть насправді прояснити ситуацію. "Ахметов точно не хоче потрапити під ярмо Росії Володимира Путіна і не підтримує входження Донеччини в РФ, в той час як Губарєв має кришталево чистий послужний список в організаціях "великоросійського" характеру", - йдеться в статті.

Бойовики-сепаратисти, на думку автора, розділилися на два табори: один складається з росіян і тягне Донецьку область в Росію, а інший складається з місцевих мешканців на гроші Ахметова, які не підтримують приєднання до іншої країни. "За словами інсайдерів, Ахметов хоч і не прихильник приєднання до Росії, але керує частиною сепаратистів. По-перше, з метою натиснути на "антиолігархічні" настрої центральної влади в Києві. А по-друге, щоб замість відділення добитися для "свого" Донбасу, принаймні, максимально широкої автономії", - пише німецький журналіст.

Оглядач зауважує, що, враховуючи останні заяви екстремістів, російський табір взяв гору над місцевими. "Але для місцевих поки не все втрачено. Схоже, що останніми днями Ахметов намагається на противагу "проросійському" Слов'янську створити власний форпост в промисловому Маріуполі, де у нього два великих сталеварних заводи. Тут робітники його концерту "Метінвест" намагаються відновити порядок після кривавих подій", - йдеться в статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
будулай Показати IP 14 Травня 2014 19:22
Бажано, щоб і один і другий табор пішов в небо, а краще до пекла
Очевидець до будулай Показати IP 14 Травня 2014 20:23
То що розкол, Україні від цього не лекше. При бездарності і не професіналізму наших керівників загроза зриву виборів і втрати двух областей сьогодну складає 99%, це хіба, що не зрозуміло слабоумному. Без радикальних дій це ми будемо спостерігати найближчим часом При такій організації АТО можна сказати, щор наші силові структури не боєздатні а їх керівники далкекі від вміня організувати роботу. Або йде пряма здача інтересів держави як було по Криму і немає виних
йося моргенштерн до Очевидець Показати IP 15 Травня 2014 09:49
Україна ще взнає своїх хероїв "сектанта" та "кроля" і скільки вони отримали грошиків від ..утіна за Крим. ЦЕ НАГАДУЄ горбачова, якого купили америкоси за розвал союзу, бідний комуніст-міліардер!!!
Анонім Показати IP 14 Травня 2014 19:45
"з метою натиснути на "антиолігархічні" настрої центральної влади в Києві" - і як вірити хоч одному слову в цій статті після такого? Це в Києві антиолігархічні настрої?! Саме тому вони на схід олігархів губернаторами повідправляли? Це те саме, як в Маріуполі українська армія з волинською міліцією розстрілювала міліціонерів Маріуполя в їх же будівлі, а дурчинов з піною на губах розсказує що це їх розстрілювали екстремісти та терористи. Українське телебачення це ж саме і показувало, на ютубуі повно відео, повно фото, а нам все мізки промивають? Чи може прав дурчинов - українська армія з міліцією і є екстремістами та терористами? Хоч би вже в термінах розібралися!
Екстремісти розділи Показати IP 14 Травня 2014 20:17
Екстремісти на Сході розділилися: одни предлагают "идти" на киев, другие сразу на днепрожидовск...
аналітик до Екстремісти розділи Показати IP 14 Травня 2014 20:26
При владі в Україні були, є і будуть жиди, замість захисту інтересів народу вони гендлюють державою, це в них в крові.
Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 21:05
Что мне сказать по поводу "раскола". Гражданская ветвь власти ДНР говорит о том, что и сейчас не закрыты три варианта развития событий: вхождение в состав Украины, вхождение в состав России, самостоятельное существование. Военная часть власти ДНР объявила о начале контртеррористической операции, для повышения эффективности которой и запросила технической помощи у наших братьев - россиян. Так где здесь раскол во власти?
лука до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 22:04
Твої 'братья' у тамбові коня доїдають та крим захопили. Не дай Бог мати таких родичів
Дончанин до лука Показати IP 14 Травня 2014 22:12
Крым никто не захватывал. Крым сам ушел. Просто Россия дала возможность крымчанам это сделать. Ну а по поводу "Твої 'братья' у тамбові коня доїдають" - назови хоть одну более менее развитую страну с профицитом бюджета (не считая России и Китая, между прочим социалистической страны). Ну а по поводу "коня доедают" - если не знаешь, то сообщу тебе, - лучшая колбаса делается из конины. Между прочим, и сама конина достаточно вкусное мясо.
технолог до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 22:33
Ні в яку нормальну 'гостовську' ковбасу не добавляли коніну. Тільки при Брежневі деколи почали з московською бадяжити (в зв'язку з дифіцитом яловичини). Хоча як на мене молода коніна-смачна
Дончанин до технолог Показати IP 14 Травня 2014 22:50
Мальчик, не знаешь - не говори. Было два типа ГОСТов - один для простого народа, второй - для элиты. Так вот, водочку, точнее говоря ее пары, например, для элиты пропускали через сухое молоко. Бутылочки были одинаковы, разница во вкусе - небо и земля. Аналогично и по колбасе. А тебе серьезно говорю - ни единая качественная колбаса не делается без конины. Ну если ты не мальчик, то ты, как и подавляющее большинство жителей страны, просто не имел доступа к нормальным продуктам питания, если говоришь то, что сказал. Так что, без обид.
технолог до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 23:09
Ти я бачу 'спец' у всіх справах, прямо як бабки коло під'їзду. Для тебе 'чайник'повторюю-..склад ковбаси московської - 75%- яловичина вищого гатунку, 25% - сала хребтового ( 'книга о вкусной и здоровой пище' выпуск 1953года под председательством Микояна) А при сталіну за недотримання технології і госту - ........ так що 'мальчік' більше нікому свій бред не розповідай
Дончанин до технолог Показати IP 14 Травня 2014 23:19
Колбаса московская - - это обычная варенка, которую даже в советское время не всегда кошки ели (если кошка не ест какой либо "мясной" продукт, то его и человеку опасно кушать). Ты лучше дай рецепт сухой колбасы, такой какую можно брать с собой на природу сроком на один - два месяца.
технолог до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 23:31
Ще раз для тупих - ні в одній ковбасі (крім національних азіатських) того совкового часу апріорі не мало бути коніни. Крапка!
Дончанин до технолог Показати IP 14 Травня 2014 23:45
Повторяю: В той колбасе, которую ты ел в советское время, - не было. В той колбасе, которую я ел в советское время, - была.
технолог до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 00:04
Впертість - ознака тупості, а твоя впертість і тупість переходить всі межі. Переконався, що з тобою спорити і щось доказувати - себе не поважати. Адью. P.S. дончанин це діагноз
йося моргенштерн до технолог Показати IP 15 Травня 2014 09:38
народу ни в коем случае нельзя рассказывать 2 вещи: как делается политика и из чего сделана колбаса!!!!!!!!!!
Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 21:20
Если у кого имеется до сих пор сомнение в том кто именно разваливает НАШУ страну, то пусть посмотрит сегодняшний "круглый стол", устроенный нынешней властью. Ведь за этим "круглым столом" должны были по идее искаться пути примирения в стране, а прозвучали прямые угрозы в наш адрес. Так вот, можно с этой властью разговаривать?
ВІК до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 21:37
Так сумнівв нема Трупчинов і ко все організували і ось тепер і розвалили Україну.За круглим столом і справді зібрали попів,пришелепкуватого німця і майдаунів .Самі з собою поговорили і нічого про те як помирити народ.
лука до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 22:10
А з вашими бандюками і обдолбаними гопніками ніхто не збираеться розмовляти. А з шахтарями і нормальними, не зомбованими рашизмом і путлерізмом людьми-будуть
Дончанин до лука Показати IP 14 Травня 2014 22:14
Состыкуй свои слова с результатами референдумов. Иначе мне трудно оценивать твои слова иначе чем "гав абы гав".
лука до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 22:23
Які *** рехферендуми? Це ж цирк для руцкого зомбо-тв. Совкове'волевиявлення'на туалетному папері і під дулами автоматів.
Дончанин до лука Показати IP 14 Травня 2014 22:42
И это ты говоришь жителю Донбасса? Явно обкурился. А по поводу автоматных стволов: Утром, когда я голосовал, я оценивал где они находятся. Крепкие ребята были, но местные ребята. Стволы появились вечером, когда уже народу практически не было. Просто ребятам уже надоело сидеть взаперти. Но вместе с этими ребятами там же было десятка три местных. Ребята мирно сидели и попивали пивко.
лука до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 23:20
А 'жітель донбасса' це що звання таке чи планка розвитку людини? Ви вже люмпени раз вибрали двічинесудимого яйцепадного золотобатонного курасана-не один рік лайно після нього і його 'сімейки' прибирати прийдеться.
Дончанин до лука Показати IP 14 Травня 2014 23:43
Лайно ты будешь убирать за Юлей, если не ошибаюсь, до 2017 года (лепшая в Европе по словам Юли цена за газ). Мы отлично знали то, что приводим к власти воров. Но эти воры у власти для Украины лучше, чем нынешние бандиты, которых мы не пустили к власти, а вы поставили сейчас. Ну и радуйтесь теперь. Ну а теперь по поводу твоего вопроса: "А 'жітель донбасса' це що звання таке чи планка розвитку людини?" Житель Донбасса - это человек, проживающий на Донбассе. Ну а по поводу уровня развития жителей Донбасса - открой учебник по биологии и учти следующие два фактора: 1)у нас в регионе проживает более ста национальностей. 2)у нас уровень радиации местами выше, чем в Чернобыльской зоне. Подумай над тем, что это дает для нашего генетического багажа? Добавь сюда тот фактор, что у нас урбанизированный регион. Но, несмотря на это, мы не ставим себя выше других. Это тебе подобные считают себя "истинными людьми", а нас - б*длом. Просто тебе подобные забыли то, что медленно запрягаем, но быстро ездим.
йося моргенштерн до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 09:45
коментар було видалено
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Травня 2014 21:30
скоро із так званої донецької незалежної республіки виникнуть як мінімум ще дві незалежні. ахмєтов планує стати місцевим князьком, нзалежним ні від кого
Дончанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Травня 2014 21:33
Мечты, мечты..., где ваша сладость?
лпдмуа а простише и Показати IP 15 Травня 2014 02:41
самий правильний і справедливий в даний час для Украіни булоб націоналізувати все що вкрала в народу псевдоеліта і олігархи : Це обьеднае людей півдня і заходу а коли це станеться -можна провести чесні прозорі вибори -позбутися корумпованих силових органів і мафіозного спрута : Для цього в Украіні потрібней прототип Ф Кастро Ернесто Чегеваро-Франко- Мусорліні- Піночет а може і Сталін : бо при такому розкладі россія Америка европа між собою домовляться цей Газпром і дармові гроші всіх отруів :
хехе до лпдмуа а простише и Показати IP 15 Травня 2014 09:18
А хто націоналізовувати буде - Юля з Турчиновим і Ко.?:) А вони тільки за, але людям з того - фікус!!!
Мирослава Показати IP 15 Травня 2014 09:53
Дончанин ,респект !!! ))))))скільки читаю його коментарі відразу видно свідома та тверезомисляча людина!
слава миру до Мирослава Показати IP 16 Травня 2014 06:00
Ви що дуетом працюете? Вище в коментарях сказали, що дончанин це діагноз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus