USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фінансовий звіт волинських волонтерів

26 Січня 2015 12:00
Нині волинські волонтери особливо клопочуть про придбання рацій для військових. Головне, що кошти на це є, необхідно знайти лише надійного постачальника.

Так, Костянтин Зінкевич у мережі пише: «Друзі! Потрібна інформація про те, де купити рації для військових? Це терміново!!! На все про все – один день!! Кошти є - потрібні перевірені магазини, сайти, де можна купити!!!»

Крім того, волонтер назвав своїх колег, друзів і просто небайдужих волинян і не лише, які активно підтримують волинських військових на сході.

Усіх - різні фінансові можливості, соціальний статус, але кожен з них – працює сумлінно і заради перемоги.

«Пані плетуть шкарпетки, хтось у школах в’яже маскувальні сітки. Люди передають-приносять корисні речі і гроші. Спробую мінімум епітетів, більше цифр:

- постійний наш помічник Володимир Котисько передав 2 ящики батарейок АА;

- Іван Яковів регулярно «балує» нас згущеним молоком, яке газовики Локачинського родовища отримують на пайки. А також серйозно допомагає непублічними речами;

- Евгений Леоненко постійно допомагає грошима, своїм часом, безкоштовним автомобілем і щирістю. Звів нещодавно із давньою знайомою Юлия Заброскова, яка «почастувала» нас валянками, флягами, комбінезонами і чорними фуфайками.

Фуфайки вже віддали танкістам, щоб вони під час ремонтів не забруднювали свої модні комбінезони) - їде потроху 14-а бригада на полігон на злагодження... Потреби такі, як і навесні були. Для облаштування свого побуту багато що їм потрібно.

Дякуємо Валерію Басенюку та Віктору Книшу за будівельну плівку та шурупи!

- Віктор Герасимчук автозапчастини для військових машин дає по собівартості, а часто - безкоштовно. Дай Боже, тобі здоров"я!!!

Люди приносять готівку:

- компанія «Ice Team» замість святкування корпоративу принесли 2000 гривень.

- наспівали-натанцювали у нашому міському Будинку культури 9 січня 5773 грн.

- Едік випадково трапився мені на Новій Пошті, всучив 140$. Я й прізвища твого не знаю. Респект, Едік!

- житель міста Москва - 1500 гривень!!! - пенсіонерки-вчительки, пані Черенюк та Яровенко - 60 гривень.

- Сергій Шишкіна потрусили на 100 гривень. - Володимир-Волинський суд додав 1100 гривень.

- Ігор, фірма «ЗАІР» наскладав повну коробку, в т. ч. потрібні акумулятори та зарядний пристрій!

- власники гаражів біля вокзалу постійно допомагають уніформою! Ігор Собчук, тобі подяка! - наколядували в Устилузі та П’ятиднях прихожани 4026 гривень.

Дякуємо отцю Юрію Здебському! До речі, хтось ще колядував? Може, дійсно хтось щось приготував для військових? То зараз саме час - 14 бригада частково виїхала, потреб багато. Якщо по медицині, то давайте вже, ми відправимо на схід.

А ще надходять гроші на картку (агов! бухгалтер, пора табличку заповняти). Плануємо придбати джип для 14-ї бригади. Це буде окрема розповідь. А взагалі, 1-му БТГру бригади потрібно мінімум 3 шт. рамних джипи. Оптика та електроніка, якої нема - це шалені гроші. Які, в принципі, вже не лякають, але будемо ці потреби доносити до тих, у кого трохи більше грошей. Та й до усіх в кінці кінців...», - йдеться у повідомленні.

Фінансовий звіт можна переглянути ТУТ.

Картка Приватбанку на ім'я ПАНАСЮКА Олексія – 4731 2171 0884 8209 рахунок у Польщі (Euro, $): Bank Zachodni WBK S.A. (BZWBK) Mykola Svystun, rach. 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000 (IBAN) PL 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000, (BIC) KRDBPLPW
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus