USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Фракція «НУ» у Луцькраді задоволена, що Шиба менше залежний від БЮТ

20 Червня 2008 12:18
Голова фракції «Наша Україна» у Луцькій міськраді Андрій Козюра у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» визнав, що «помаранчевим» приємний вихід міського голови Богдана Шиби із ВО «Батьківщина». Про це 20 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Відповідаючи на запитання про стостунки фракції з міським головою Богданом Шибою, Андрій Козюра зазначив: «Дійсно, з міським головою та іншими фракціями у раді у нас складається співпраця. Ми завжди розглядаємо питання конструктивно, аби воно було вирішене виключно в інтересах громади. Звичайно, нам приємно, що Богдан Павлович на сьогодні менш залежний від якоїсь політичної сили, хоча ми з цією політичною силою завжди були в контакті і завжди знаходили спільну мову в тих чи інших питаннях».
«Стосовно того, що було якесь протистояння - протистояння ніякого не було. Звичайно, ми деколи задавали питання стосовно порядку денного, які Богдан Павлович старався часом швидше вирішити, наполягали на дотриманні процедури і таке інше. Можливо, це було очевидно, тому що наша фракція завжди намагається дотримуватися регламенту, намагається вимагати однакових підходів до всіх суб\'єктів, які звертаються з тими чи іншими заявами, однакових підходів до розгляду всіх питань», - додав пан Козюра.
До розмови долучилася голова постійної депутатської комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров\'я, материнства та дитинства Лариса Духневич: «Треба віддати належне міському голові, бо він дослухається до всіх питань, які піднімаються, незалежно від того, яка це політична сила. Так було, так є і буду надіятися, що так буде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus