USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фтизіопульмонологічний медцентр у Луцьку реставрують за 5 років

20 Червня 2019 22:09
Лікувальний корпус КП «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради, що на вулиці Львівській, 50, капітально відремонтують.

Заклад уже оголосив відкриті торги для визначення виконавця послуг. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 червня, а аукціон має стартувати 24 червня.

Очікувана вартість капітального ремонту складає 68 136 059 гривень.

Роботи включатимуть ремонт у підвалі, зокрема вентшахт, внутрішнє опорядження, заміну підлоги, сантехнічні роботи, влаштування електроосвітлення, встановлення електрообладнання, облаштування пожежної сигналізації, встановлення системи контролю та управління доступом, автоматичного контролю загазованості, монтаж устаткування, реконструкцію каналізаційної мережі, встановлення системи відеонагляду, ремонт і диспетчеризацію ліфта тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідного обладнання, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Червня 2019 22:37
Схаменулись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus