USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Google випустив додаток для платформи Windows Mobile

21 Лютого 2009 11:53
Пошуковий гігант задовольнив прохання десятків тисяч власників WM-пристроїв та випустив додаток Google Mobile App для платформи Windows Mobile. Про це 21 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Корреспондент, за словами розробників, програма повинна скоротити час онлайн-пошуку на 50% та забезпечити швидкий доступ до онлайнових додатків та пошукової системи Google.
Для ініціації пошуку немає необхідності запускати браузера і переходити на сторінку google.com, достатньо вписати запит у рядку GoogleMobile App. Більш того, підтримується історія пошуку, що також скорочує час на набір необхідної фрази, – розповіли представники компанії.
Наразі момент програма доступна для будь-яких пристроїв із ОС Windows Mobile у США, Великобританії, Канаді, Франції, Італії, Іспанії та Німеччини. Крім того, існує версія Google Mobile App для смартфонів BlackBerry та iPhone.
Раніше повідомлялося, що на виставці Mobile World Congress 2009 був вкрадений комунікатор із мобільною операційною системою Windows Phone (Windows Mobile 6.5).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus