USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Google запустив соціальну «живу стрічку» з мобільним додатком

10 Лютого 2010 17:57
Google запустив власну соціальну мережу, інтегровану в популярний поштовий сервіс Gmail.
10 лютого компанія представила новий продукт Google Buzz («Жива Стрічка Google»).
Розробники стверджують, що це простий інструмент з елементами соціальних мереж і мікроблогів, який дозволяє спілкуватися в Інтернеті, не виходячи зі своєї поштової скриньки Gmail.
Сервіс дозволяє користувачам обмінюватися своїми думками, фотографіями і відеофайлами як з персонального комп\'ютера, так і з мобільного телефону. У стрічці Google Buzz можна отримувати повідомлення, стежити за оновленнями статусів, постів, а також розміщувати і проглядати контент з інших ресурсів, зокрема відео з YouTube, фото з Flickr і Picasa. Для кожного запису можна залишати коментарі або оцінки («подобається» чи «не подобається»), а також можна підписатися і стежити за повідомленнями того або іншого користувача, і регулярно бачити його оновлення.
Крім Buzz для Gmail, Google запускає спеціальний мобільний додаток для Buzz, а також вбудовує технологію нового сервісу в мобільну версію свого сайту та інтерактивні карти. Новий сервіс Google конкуруватиме з популярною соціальною мережею Facebook, яка з моменту запуску в 2004 році вже залучила близько 400 мільйонів користувачів.
При цьому Buzz спробує використати перевагу Gmail, який є третім за популярністю інтернет-сервісом електронної пошти в світі і має зараз близько 170 мільйонів регулярних користувачів. Головне питання в тому, чи виявиться нова мережа настільки привабливою, щоб Google зміг переманити до себе постійних користувачів Facebook і Twitter, – передає ТСН
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 12 Лютого 2010 08:00
Бачив вже цю нову функцію, даже користувався - на мою думку це не потрібно, але це на мої переконання, оскільки я соціалними мережами (тип vkontakte, odnoklasniki...) майже не користують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus