USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гарячої води у Луцьку нема. Та волинські ЗМІ у цьому не винні

30 Вересня 2008 16:41
Жителі 33-го та 40-кварталів не отримують послугу гарячої води через несформовані у нашій держави національні пріоритети. Про це Луцький міський голова Богдан Шиба заявив під час прес-конференції 30 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Богдан Шиба вважає, що місцеві засоби масової інформації досить зубасті і повністю висвітлюють конфлікт навколо котельні, що розміщена на вулиці Карбишева, 2. Однак вирішення проблеми, за його словами, залежить лише від правоохоронних органів та судів.
Натомість останні, пожалівся градоначальник, на різному рівні виносять різні рішення. «Таке переведення дискусії з однієї сторони в іншу призведе лише до розвалу держави», – висловив свою думку Богдан Шиба. 
Градоначальник вважає, що вся проблема конфлікту не в борзі, а в тому, що комунальне підприємство не може бути приватною власністю взагалі. Тому, за словам Богдана Шиби, «на надзвичайній сесії будуть прийняті надзвичайно жорсткі рішення, щоб припинити усі ці знущання з громади».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 16:50
Жорсткі рішення? Невже нарешті відставка Шиби?
Турійчанин Показати IP 30 Вересня 2008 17:30
Розвал держави через бовдурів, які дориваються до влади!
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 17:32
Просто депутатам выдадут автоматы и боеприпасы. И они пойдут на штурм котельни. Только так можно в наше время вернуть нормальный режим обеспечения людей горячей водой и теплом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus