USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генплан Луцька стане аргументом у «розборах» із навколишніми селами?

21 Травня 2009 17:45
Процедури, пов’язані з затвердженням нового генерального плану Луцька, вийшли на фінальний етап. Про це розповів директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук під час засідання архітектурно-містобудівної ради, – повідомляє 21 травня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Шевчука, 90 відсотків зауважень щодо генплану обласного центру вже передали проектантам. 28 травня планується другий етап громадських слухань, де будуть присутні розробники проекту містобудівної «конституції» міста. Крім того, буде діяти погоджувальна комісія щодо генплану. Георгій Шевчук розповів про основні моменти генплану.
 
Архітектори Андрош Бідзіля (Волинська філія НДІ «Діпромісто») та Анатолій Доротій (НДІ «Проект реконструкція») хоча і мають багато зауважень, проте задоволені тим, що проект генерального плану вже є.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба вважає, що слід у найближчий час на сесії міської ради затвердити генеральний план. Після ухвалення цього офіційного документу на думку градоначальника, можна буде вимагати створення генпланів приміських сіл і їх узгодження з генпланом Луцька. Таким чином, можна вплинути на неконтрольовану забудову у приміській зоні.
 
Голова постійної комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою Алла Бондарчук також вважає, що генплан треба якомога швидше прийняти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus