USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дошкільнят у Луцьку вчитимуть бережно ставитися до природи

1 Січня 2022 07:58
У закладах дошкільної освіти міста Луцька проводитимуть просвітницькі заняття про ресурси природної спадщини та бережне ставлення до навколишнього середовища.

Торги на організацію таких занять оголосив виконавчий комітет Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 4 січня.

Очікувана вартість послуги становить 129 514 гривень.

Згідно з технічним завданням, заняття про бережне ставлення до навколишнього середовища у дитсадках будуть проводити в рамках реалізації міжнародного грантового проєкту «Промоція і захист природної спадщини міських річок і прибережних територій Жешува і Луцька» Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014-2020.

Такі заняття покликані підвищити обізнаність дітей про природну спадщину Луцька, зокрема про водні ресурси міста, тваринний та рослинний світ, а також сформувати екологічну свідомість у дошкільнят.

Організація занять включатиме:

- розробку авторського сценарію у формі екологічної казки, що міститиме інформацію про водні та інші об’єкти природної спадщини Луцька, а також способи збереження природної спадщини, які доступні дітям;

- погодження загальної концепції, дизайну костюмів, декорацій та інтерактивної складової занять;

- виготовлення костюмів та декорацій з логотипами програми;

- проведення інформаційно-просвітницьких занять про об’єкти природної спадщини Луцька на відкритій території закладів дошкільної освіти міста.

Такі заняття організують у всіх дошкільних навчальних закладах Луцька. Їх проведуть у період із 1 квітня до 31 травня 2022 року.

Нагадаємо, в Луцьку дітей ще в дитсадках почали навчати правильно сортувати та компостувати відходи. Міська влада надала садочкам спеціальні скрині для компосту, тож тепер лучанам із дитинства прищеплюють культуру поводження зі сміттям.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus