USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Голі, босі окупанти»: Арестович повідомив, що фронт практично завмер

24 Березня 2022 19:07
Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що наразі російські війська на дуже багатьох напрямках не мають ресурсів для того, щоб продовжувати наступ.

Про це він сказав у своєму відеозверненні 24 березня.

«Зараз фронт практично завмер. Генеральний штаб та Міністерство оборони України повідомляють, що противник на дуже багатьох напрямках не має ресурсів для того, щоб продовжувати наступ. Він стоїть практично на місці і має проблеми з матеріальним постачанням палива, боєприпасів та інших видів матеріального забезпечення. Голі, босі окупанти», – розповів Арестович.

«Єдине, де він продовжує зосереджувати свої зусилля – це напрямок на Ізюм, Мар’їнку, Маріуполь традиційно і щось там возиться на правому березі Дніпра в районі Херсона. Але ми маємо сказати, що там противник фактично став в оборону», – додав радник голови ОП.

«За попередніми даними на півдні був знищений командний пункт 49 російської армії і великий десантний корабель раптово вибухнув у порту Бердянська, інший був пошкоджений», – сказав Арестович.

Читати ще: Командирами пошкоджених кораблів у Бердянську були зрадники України

«Всім, хто працював проти України у військовому відношенні та інформаційному, а також переходив на бік ворога, вам треба розуміти, що помста народу наздожене вас і через 8 років, і через 10, і через 15, і через 20», – резюмував Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus