USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова «Колоса» зволікає з передачею майна у комунальну власність

21 Березня 2017 13:55
Голова обласної ради ФСТ «Колос» Анатолій Кліш звернувся до Волинської облради за фінансуванням. Втім, він не виконав головну умови, про яку було домовлено, зокрема передати на комунальний баланс спортивні споруди. Такі дії голова регіонального відділення НОК України, заступник голови обласної ради Роман Карпюк назвав обманом та маніпуляцією.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 20 березня.

Так, Анатолій Кліш повідомив членам комісії, що 4 місяці працівники апарату управління обласної ради товариства не отримують зарплату, а йому, мовляв, нічого відповісти на це.

«Ми вже четвертий місяць без зарплат. Що мені людям казати, як в очі дивитися? Вони приходять до мене, а я показую документ, що торік є рішення розпочати процес передачі ФСТ в комунальну власність облради, ми цей процес розпочали. Але люди не мають зарплату. От я повернуся, а вони знову будуть в мене запитувати, то що мені їм сказати?», - обурився Кліш.

На це Роман Карпюк йому зауважив, що про передачу спортивних споруд говорять лише на словах, а на ділі виходить зовсім інше.

«Ви тільки говорите про передачу, але ми не бачимо від вас листа, що дійсно просите це зробити. Чому ви цього ще досі не зробили? От, візьміть приклад зі «Спартака», їм все вдалося. А якщо ви не хочете проводити передачу на ділі, то прийдіть і скажіть тренерам, що ви безвідповідальний керівник і вони не мають зарплату через вас», - наголосив Карпюк.

Своєю чергою, директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк рекомендував все ж виділити на «Колос» 300 тисяч гривень.

Депутати погодилися дати частину грошей, а решту коштів готові виділити тоді, коли керівник ФСТ зробить необхідні кроки щодо передачі майнового комплексу.

Нагадаємо, ще в січні обранці громади розглянули звернення ФСТ «Колос», ФСТ «Динамо» та ФСТ «Спартак» щодо фінансової підтримки у 2017 році. Тоді депутат Вячеслав Рубльов зазначив, що фізкультурно-спортивні товариства готові передавати майнові комплекси в обласну комунальну власність та передати питання фінансування ФСТ обласній раді.

ФСТ «Спартак» зверталося до облради з проханням прийняти свій майновий комплекс в обласну комунальну власність через недовіру до ініціатив Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СТОП Показати IP 21 Березня 2017 19:54
СКОРІШ ВСЬОГО ЦЕ АФЕРА НІДЕ В СВІТІ НЕМАЕ СПАРТАКІВ І КОЛОСІВ ЯКІ Б ФІНАНСУВАЛИСЬБИ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ
до стоп Показати IP 21 Березня 2017 21:28
а як ти знаеш, що там робиться в світі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus