USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Головні редактори волинських ЗМІ найнепрофесійнішою прес-службою назвали ІАЦ «Луцьк»

24 Березня 2009 13:36
Волинська обласна організація Національної спілки журналістів України та Волинський прес-клуб 24 березня презентували підсумки реалізації проекту «Тренінги для працівників прес-служб державних установ Волинської області». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова правління Волинського прес-клубу Ольга Куліш розповіла, що в Луганській області власкори нещодавно подали скаргу міністру Юрію Луценку щодо ставлення прес-служби тамтешньої міліції до журналістів. Пані Куліш сподівається, що «у нас в області такого не було і не буде».
Секретар Волинської облорганізаії НСЖУ Степан Шегда відзначив, що організація, яку він представляє, готова співпрацювати зі всіма прес-службами на Волині. Крім того, вже здана до друку медіа-карта Волині, де буде представлена інформація про засоби масової інформації, які працюють у області.
Також під час реалізації проекту проводилося опитування представників держустанов, органів місцевого самоврядування та ЗМІ Волинської області. Частина опитаних працівників прес-служб вважає, що структура, яку вони представляють, працює досить ефективно, а інша частина - що ця робота є не дуже ефективною. На думку представників прес-служб та відділів зв'язків з громадськістю і ЗМІ, найкраще працює прес-служба Волинської ОДА, тоді як найнепрофесійнішу прес-службу відмовились назвати.
Головні редактори ЗМІ Волині, яких теж опитували, вважають, що прес-служби владних структур області працюють не дуже ефективно або зовсім неефективно і що якість наданої ними інформації є незадовільною. Найкращими респонденти вважають прес-служби найвищих органів влади Волині - облдержадміністрації та облради.
Натомість, «найнепрофесійнішою визнана діяльність Інформаційно-аналітичного центру «Луцьк», не зовсім задовільною - прес-служби прокуратури Волинської області», - йдеться у результатах опитування.
За словами Ольги Куліш, у опитуванні показана «суб'єктивна думка» респондентів. Крім того, пані Куліш зазначила, що опитування проводилось у вересні-жовтні минулого року і з того часу стан справ міг змінитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 14:08
Радавська the best!
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 14:16
Мирослава Вікторівна! Як Вам не соромно? Ая-яй.... Це ж прямий результат Вашого постійного огризання і злоби до журналістів.....
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 14:40
Голова правління Волинського прес-клубу Ольга Куліш розповіла, що в Луганській області власкори нещодавно подали скаргу міністру Юрію Луценку щодо ставлення прес-служби тамтешньої міліції до журналістів. Пані Куліш сподівається, що «у нас в області такого не було і не буде». До відома тих, хто забув, в нас в області була і є дискримінація окремих представників ЗМІ. Зокрема, від тої ж таки найнепрофесійнішої п. Радавської, яка колись дозволила собі виставити з маршрутки,власкорів деяких видань і назвати їх "зайцями".
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 15:24
Де той Бєльський... Де та Снєжка... Це ж треба так опустити установу
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 16:04
А хіба те, що написано в коментарях є аргументами слова "непрофесійна"? Кожен з волинських журналістів добре знає, що Мирослава Радавська - ще який професіонал! Інша справа. особисті моменти, але до чого тут оцінки професійної діяльності?..
2 Анонім 16 04 Показати IP 24 Березня 2009 16:31
Категорически не согласна! Речь идет не о Миросе с ВОДТРК, а о М.В. Радавской - пресс-секретаре первого лица города. Хороший журналист вполне может быть бездарным пресс-секретарем, поскольку в последнем случае речь идет прежде всего о способностях организатора. Пресс-служба не должна быть центром скандалов, ее не должно быть видно и слышно (визг на весь горсовет)
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 16:46
а про бюст вы зря выкинули :))
Анна Ковалінська Показати IP 24 Березня 2009 17:49
А мені її ДУЖЕ шкода... Навіщо ж ви так????? Мирослава Вікторівна так старається виказувати свою прихильність до всіх. А особливо, вона любить молодих журналісток і завжди допоможе і підкаже їм про відповідний "дрес-код"... Просто взірець і законодавиця моди "по-волинськи". Я тепер тільки на неї і рівняюсь....
Анонім - Анні Ковалінській Показати IP 24 Березня 2009 18:06
Та бачу, що рівняєтесь, вельмишановні блондинки ))))))
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 09:49
Ладно, хватит вам тётку шпынять, журналисты уже своё слово сказали... Мирося, я тебя всё равно люблю!
Анонім Ковалінській Показати IP 25 Березня 2009 10:57
Не треба язвити, а краще б правда вчилася в таких як Мирослава, як виглядати Жінкою, а не, перепрошую, хвойдою.
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 11:18
А найголовніше те, що саме така "прес-служба" і потрібна нашому міському голові!
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 11:56
Да, женственные формы Мирославы в свое время поразили всех зрителей ТРК Аверс :)))))и ее в том числе :))) Ну и скандальчик был :))) словом "хвойда" попрошу не кидаться, его к кому угодно можно прицепить, кроме уж совсем асексуальных личностей
І.Чуб Показати IP 25 Березня 2009 13:32
Ну ви й нашакалили тут... Неприємно здивований.
2 Чуб Показати IP 25 Березня 2009 16:09
Ничего удивительного. Люди у нас такие :)))
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 16:39
хоч покажіть ту Миросю
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 16:56
Зайди в ИАЦ "Луцк" и посмотри :))) Только на моей памяти 3 крупных скандала с Радавской было - когда были ее разборки с Аверсом из-за не понравившейся ей картинки, потом из-за "дресс-кода" и с "зайцами". Даже Шибу трясли, вводил ли он дресс-код на территории мэрии или нет, и "зайцы" тоже громко возмущались :))) Пытаюсь представить, чтобы все это Снежа наколбасила у АФК, и мороз по коже :)))
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 17:00
модератор, а про форми де???
Анонім - Аноніму 91.124.44.168 Показати IP 25 Березня 2009 18:06
Скандали були і будуть. Як мінімум поки комунальне підприємство не стане підпорядковуватися структурному підрозділу. Коли структурний підрозділ утворили, то відразу стало помітно різницю у їх ставленні до журналістів у порівнянні з ІАЦ "Луцьк".
Вінстон Показати IP 26 Березня 2009 09:59
Дуже погоджуюсь з (2Анонім 16 04)! Щось є у його словах!
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 12:26
Боюсь, что если начальство департамента и ИАЦ поменять местами, ситуация не изменится, тем более если второе подчинить первому. Дело не в структуре, а в людях, которые там работают
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 15:12
Як би там не було, а Радавській задуматися треба. "Слава" вже сформована. А згадайте, з яким скандалом вона пішла з телерадіокомітету.
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 16:58
Прес-служба не така проста справа. Справжніми професійними прес-службами були ті, якими керували Бельський і Валерій Мельник (останній у "Волиньлісі"). Це теж талант.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus