USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Головну пішохідну вулицю Луцька заблокують від недобросовісних водіїв

19 Квітня 2017 11:06
Аби надалі не перетворювати вулицю Лесі Українки на стихійну парковку, у міськраді повідомили про готовність встановити низку болардів, що дозволять вулиці лишатися пішохідною.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 19 квітня.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що працівники патрульної поліції штрафували лучан, які паркували автомобілі на вулиці Рівненській, поблизу цвинтаря, приїхавши, аби поприбирати на могилах перед поминальною неділею. Він зауважив, що автомобілям там недостатньо місця, щоб припаркуватися, але чомусь одночасно патрульні лишають без уваги дорогі автівки, що припарковані на пішохідній вулиці Лесі Українки у центрі міста. Отже, таку роботу патрульних він назвав вибірковим підходом і зауважив, що подібна ситуація може скластися поблизу цвинтаря у селі Гаразджа. Посадовець закликав патрульних наводити лад не лише біля кладовищ, куди приїздять прості люди, щоб прибрати поховання, а й на вулиці Лесі Українки. Нині, мовляв, багатьох обурює, що вулицею безкарно їздять автомобілі та перетворили її на парковку.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук повідомив, що на вихідних трапився неприємний інцидент, коли водій дозволив собі не лише їхати цією вулицею, а й погрожувати пішоходам. Він доручив директору департаменту ЖКГ Юрію Красю оглянути вулицю та підготувати перелік об’єктів благоустрою, визначити місця для встановлення болардів, щоб вулиця надалі не перетворювалася на стихійну парковку, а лишалася пішохідною. Він закликав посадовця готувати пропозицію, щоб депутати могли передбачити кошти під час сесії і встановити ці елементи благоустрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Теремно Показати IP 19 Квітня 2017 12:54
Ліквідуйте стоянки авто безпосередньо на перехрестях вулиць Кривий вал - Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської - Лесі Українки. Незручно для пішоходів щораз обминати авто, що ставлять там.
ОЛЕГ Показати IP 19 Квітня 2017 13:05
На всяк випадок на початку та вкінці вулиці поставитм по ганатометчику і вже після першого постріліла вулицю будуть 10 дорогою оминати.
Місцевий до ОЛЕГ Показати IP 19 Квітня 2017 15:58
А куди дівати свої машини жителям Лесі Українки? Чи мені кидати машину біля міськради і йти додому з клунками пішки? Якщо загороджувати проїзд - то по всіх дворах в місті і в першу чергу - у Постовіта та Поліщука.
Лучанка до Місцевий Показати IP 19 Квітня 2017 16:49
Давайте не будемо рівнятись на тих автоандонів, які паркуються на дитячих майданчиках і пісочницях. Пішохідна вулиця повинна бути пішохідною.
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2017 13:45
Взагалі то біля цвинтарів в такі дні поліцейські мають не штрафувати водіїв, а регулювати рух щоб люди могли залишити автівки, але і щоб транспорт міг безперешкодно рухатися. Це лише пару днів таке буває в рік. А коли проводять велопробіги, легкоатлетичні пробіги, створюючи тим самим незручності для більшості мешканців міста, то це нормально? Чому в нас все догори дригом?
Хоп! Показати IP 21 Квітня 2017 13:29
Тааак. Будинки 49,47 і ще ряд навпроти не мають прямого доступу крім як з Лесі. Тепер,як бути з пожежною,швидкою!? Це все загрожує життю та безпеці громадян. Як бути з доступом інвалідам і до інвалідів!? Як бути власникам авто,проживаючим там,з доступом на автомобілі до житла!? Як бути з доставкою жителям згаданих будинків важких речей,холодильники,дивани,меблі,будівельні матеріали для ремонту і тд!? Чому збираються порушити громадянські права власників автотранспорту по безперешкодному доступу на автомобілі до власного житла,вказана реєстрація автомобіля по Лесі !??? Якщо це не буде дотримано то просто будуть суди і вони однозначно владою будуть програні. Так що хай для початку продумають механізми без порушень прав громадян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus