USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Головний педіатр Волині прокоментував смерть 12-річного хлопчика

17 Листопада 2016 10:00
"Це не поліомієліт. Дитина була вакцинована", - головний педіатр Волині прокоментувала смерть 12-річного хлопчика. У департаменті охорони здоров'я Волинської ОДА заперечують, що причина смерті дитини - поліомієліт, - інформує Censor.net.ua.

У волинському управлінні охорони здоров'я спростовують інформацію про те, що причиною смерті 12-річного Олександра Мороза став поліомієліт.

На питання журналіста про причину смерті дитини, головний спеціаліст з педіатрії Людмила Рожко відповіла:

"Це не був поліомієліт. Точно. Дитина була щеплена".

При цьому Рожко відмовилася назвати причини смерті хлопчика.

"Ми готуємо інформаційне повідомлення для всіх. І воно буде йти через прес-службу Міністерства охорони здоров'я", - сказала вона.

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо, що 12-річний Олександр Мороз з селища Головно Любомльського району Волинської області помер саме від поліомієліту. Однак, офіційного підтвердження діагнозу не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
5556666999 Показати IP 17 Листопада 2016 11:19
Якщо дитина щеплена, і щеплення не ефективне, вона захворіла ще й померла нащо тоді робити щеплення? Ясно що воно не захищає ні від чого!
Лучанин до 5556666999 Показати IP 17 Листопада 2016 21:31
Лікарі ніколи невизнають що привита дитина померла від поліомієліту!Ще не було жодного випадку щоб хоча б один лікар це визнав!Саме так:вакцина не захистить вашу дитину від хвороб!Цей приклад який стався з хлопчиком підтверджує це твердження!Якби вакцина захищала б то хлопчик не помер би!Дуже добре подумайте лучани чи варто заганяти вашій дитині вірус який є у вакцині?Крім цього у вакцині є такі дуже шкідливі для будь-якої дитини складові такі як: ртуть,цинк і мідь.
zorro Показати IP 17 Листопада 2016 11:59
А як це кодло лікарської бездарності тепер визнає,що ЩЕПЛЕНА дитина могла померти від того,від чого була щеплена! Вони до останнього будуть казати,що ні. Педіатри відправляють на щеплення дітей навіть толком їх не оглянувши. А не всі батьки читають згоду на проведення щеплення, де чітко пише: 30 днів не було КОНТАКТІВ з хворими, 30 днів дитина не хворіла і т.д. Дитина ходила в школу,спілкувалась з іншими. Це не вакцина винна, Це винна система бюрократії, де комусь життя дитини є меншовартісним ніж отримання догани чи зниження показників вакцинування у районі.
:): Показати IP 17 Листопада 2016 13:15
Запис про щеплення можна купити за не великі кошти.
Анонім до :): Показати IP 17 Листопада 2016 13:52
До речі адекватні інфекціоністи так і роблять. Вони не колять невідомі речовини краще перехворіти ніж труїтись тим що невідомо як вплине на організм.
Лучанин до :): Показати IP 17 Листопада 2016 21:39
Не у всіх лікарнях можна купити запис про щеплення за гроші.В основному можна домовитись в сільських амбулаторіях,а в городі бояться робити такий запис за гроші.
Катя Показати IP 18 Листопада 2016 10:38
Знаю випадки що щеплення до с...!,І не тільки з поліомієлітом,знаю що хворій дитині дали дебіли прививку від столбняка і дитина вже в столбняку і припадках 4 роки.Може прививкі і нормальна штука але ще треба вміти її колоти,треба давати повністю здоровій дитині а не казати,о насмарк,то нічого страшного,д*біли блін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus