USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову Любомльської РДА взяли під варту

3 Квітня 2017 13:25
На Волині викритого на одержанні 2 тисячі доларів США неправомірної вигоди голову РДА взято під варту, інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

За клопотанням прокуратури Волинської області викритому під час одержання неправомірної вигоди голові Любомльської районної державної адміністрації обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 480 тис. грн. застави.

Як уже повідомлялося, 30 березня 2017 року посадовець одержав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 2 тис доларів США за винесення та підписання ним, як головою РДА, розпорядження про надання в оренду земельної ділянки площею 16 га з числа земель не витребуваних часток (паїв) за межами населених пунктів, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і одразу був викритий правоохоронцями.

Голові районної державної адміністрації оголошено про підозру у вчиненні особливо тяжкого корупційного злочину – вимаганні та одержанні службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 368 КК України).

Вирішується питання про відсторонення його від посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus