USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Горохівські «кобзарики» відвідали Люблін

5 Березня 2009 12:45
Нещодавно, 23 учасники дитячої гурт-студії «Кобзарик» відвідали місто Люблін. Про це 5 березня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує інформаційний відділ Волинської організації «Національний Альянс», у Польщі дитячий пісенний гурт радо зустріла українська діаспора, яка супроводжувала юних піснярів чи не протягом усього візиту, програма якого була дуже насиченою.
 
Відразу по приїзді українці здійснили екскурсію старим містом, де мали змогу оглянути два храми: Костел отців Домініканів та Катедру. Потім гості відвідали терени колишнього концентраційного табору Майданек, де відбувалося масове винищення людей під час Другої світової війни.
 
Пізніше, волиняни пішли на центральне кладовище, де поклали квіти до могил воїнів Української Народної Республіки. Під вечір всі завітали на службу до церкви Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ). Тут же і відбувся обмін подарунками між представниками обох держав.   «Кобзарик» виконав кілька пісень та передав отцю Батруху презенти з України, на що також отримав подарунки.
 
Зі слів юних горохівчан та їх керівника Любові Мосієвич, поїздка  всім сподобалися та  назавжди залишиться в їх пам’яті. Варто зазначити, що посильне сприяння надало управління культури і туризму Волинської обласної державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus