USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Готова стати президентом-диктатором, - Савченко

1 Березня 2017 14:47
Народний депутат України Надія Савченко заявила, що готова стати президентом і хотіла б керувати державою, як чилійський диктатор Аугусто Піночет.

Про це вона розповіла в інтерв'ю канадському виданню Globe and Mail, інформує канал 24.

Звичайно, він був диктатором, але в альтруїстичному степені. Країна була набагато кращою після нього, ніж до нього, – заявила Савченко.

Також вона своїми політичними кумирами назвала колишніх президента США Рональда Рейгана, президента ПАР Нельсона Манделу, прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер і нинішнього канцлера Німеччини Ангелу Меркель.

До слова, нагадаємо, засуджена в Росії у справі про вбивство російських журналістів в Донбасі Савченко і раніше заявляла про те, що "не хоче, але повинна" стати президентом України. Окрім того, в разі її рішення піти в президенти Савченко запропонувала скинутись їй по гривні.

Такі заяви все частіше лунають на противагу її несприйняття українським суспільством як національного героя, який прийде і врятує всіх.

На думку нардепа, в Україні "більшою чи меншою мірою після війни" повинна бути диктатура.

Останнім часом Савченко постійно фігурує у скандалах. Так, зокрема, СБУ допитає нардепа через її поїздку до бойовиків.

Як повідомлялося, 24 лютого бойовики повідомили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну "ДНР", щоб відвідати українських військовополонених.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки до Донецька.

Пізніше того ж дня нардеп розповіла, що зустрілася в окупованому Донецьку з українськими полоненими, буцімто, щоб підтримати їх та передати посилки від родичів.

Натомість політолог Володимир Цибулько каже: "те, що депутатка відвідала незаконно утримуваних українських військових в колоніях бойовиків, – одна із форм психологічних тортур, що до них застосовуються".

Варто додати, що керівнику «Офіцерського корпусу» Володимиру Рубану, який разом із Савченко відвідував "ДНР", заборонили відвідувати окуповану частину Донбасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сандро Показати IP 1 Березня 2017 15:03
))))Президентом лугандона! Медведчука замом візьми!
Сераховичі Показати IP 1 Березня 2017 15:09
Хай Бог нас милує! Ще не було тільки такого президента! Надю несе...психіатри не мовчіть!
555 Показати IP 1 Березня 2017 15:35
Вот бывают же такие люди, которым язык так и чешется задать вопрос: «Сложно ли вам живется без мозгов?» -Фаїна Раневська.
Просто Показати IP 1 Березня 2017 16:04
Буде вона президентом. Ще тільки як ця "жура" стала депутатом, я відразу на цьому наголосив. І проведуть її ті, хто зара так вірить в єдність України. АТОшніками прикриється, "квартири пообіцяє", і вуаля бл@&ть!
Іван Показати IP 1 Березня 2017 16:15
Вибачте що не по темі, але хочу повідомити що видання волиньпост це продажне видання. Оскільки під новиною де зазначено, що депутат Гузь відкрив в Любомлі дитячий майданчик я написав: "Яким чином депутат Гузь причетний до відкриття даного майданчика, оскільки віН збудований за державні кошти". СТИД
Ось вам!!! Показати IP 1 Березня 2017 16:57
ОВЦА
Анонім Показати IP 1 Березня 2017 17:24
у надюхи манічка прогресує. пора гамівну сорочку приміряти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus