USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ГПУ затримала фігуранта справи Єфремова. ДОПОВНЕНО

7 Серпня 2016 21:17
Генпрокуратура затримала екс-нардепа від Партії регіонів, фігуранта "справи Єфремова" Володимира Медяника.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив Юрій Луценко, зазначивши, що "8 липня о 9:00 Печерський суд розгляне клопотання Генпрокуратури про його арешт", пише ua1.

Крім того, генпрокурор наголосив, що "8 липня о 13:30 відбудеться засідання Апеляційного суду у справі про арешт Олександра Єфремова".

Народного депутата Верховної Ради VII скликання (2012-2014 роки) від Партії регіонів Володимира Медяника підозрюють у вчиненні кількох кримінальних правопорушень, в тому числі у сприянні діяльності терористичної "ЛНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Зокрема, Медяника підозрюють у вчиненні умисних дій з метою зміни меж України, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також у організаційному та іншому сприянню створення та діяльності терористичної організації "ЛНР".

Нагадаємо, Єфремова заарештували на 2 місяці. Екс-нардеп пробуде за гратами мінімум до кінця вересня.

Колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова затримали 30 липня на борту літака австрійських авіаліній по маршруту Київ-Відень в аерепорту "Бориспіль". Йому інкримінують звинувачення за 3 статтями - заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створення та діяльності терористичної організації ЛНР.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, організаторами сепаратистського руху в Луганській області в 2014 році були тодішні голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов і народні депутати від КПУ Петро Симоненко і Спиридон Кілінкаров. Про це свідчив екс-нардеп Володимир Ландік в інтерв'ю "Єфремов здав Луганськ під гарантії від Путіна".

Олександра Єфремова підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених статтею 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), статтею 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 7 Серпня 2016 21:44
Дарвин ошибся. Многие люди от говна произошли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus