USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Громада на Волині отримала генератори, павербанки та ліки з Німеччини

23 Грудня 2022 15:24
У рамках співпраці з німецьким муніципалітетом Шпрендліген Генсінген (Sprendlingen-Gensingen) Боратинська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги.

Для реагування на виклики у сфері електропостачання закордонні партнери доставили генератори, павербанки, ліхтарі. Також, вже традиційно, для потреб внутрішньо переміщених осіб та військових передали продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, повідомили у громаді.

Це вже п’ятий гуманітарний вантаж, який надійшов до Боратинської громади від муніципалітету Шпрендліген Генсінген (Sprendlingen-Gensingen). Загальна вартість усіх гуманітарних вантажів, отриманих з 24 лютого, складає 75 000 євро: 25 000 євро – генератори, 25 000 євро – медикаменти, 25 000 євро – засоби гігієни, продукти харчування, ліхтарі, теплий одяг, ліжка, побутова техніка.

"Допомога від нашої партнерської громади надходить з перших днів повномасштабного вторгнення. Ми дуже вдячні колегам за солідарність та підтримку, яку ми відчуваємо. Особливо важливою була остання доставка, яка допомогла зреагувати на ситуацію з електропостачанням і забезпечити безперебійну роботу наших комунальних установ, – говорить Боратинський сільський голова Сергій Яручик. – Від імені жителів Боратинської громади висловлюю подяку мешканцям Шпрендліген Генсінген – усім, хто робить пожертви та усім, хто докладає зусиль до організації та відправлення гуманітарних вантажів. Дякуємо за те, що ми згуртовані, а отже ми – сильні і обов’язково переможемо!"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Грудня 2022 15:48
найшли кому допомагати, сама "бідова" громада.... такі речі на фронт треба везти, там де дійсно срака....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus