USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Громадські слухання щодо зовнішнього тестування зібрали у Луцьку аншлаг. ФОТО

5 Грудня 2008 10:34
Громадські слухання з питань підготовки та організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2009 році зібрали одну з найбільших зал у Луцьку. Про це інформує 5 грудня репортер «Волинських Новин».
Ще перед початком самих слухань зала Палацу учнівської молоді була заповнена вщерть. Серед присутніх - випускники та їх батьки, вчителі, директори навчальних закладів обласного центру Волині тощо. Серед запрошених - директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом\'юк.

Спочатку присутнім під час слухання детально розповіли про сам процес проведення зовнішнього оцінювання - починаючи від пробного тестування і реєстрації і закінчуючи апеляцією. За інформацією управління освіти і науки Волинської ОДА, для проходження пробного тестування на Волині вже зареєструвалися понад 6 тисяч учнів.
Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк зазначила, що, хоча, реєстрація на проходження зовнішнього незалежного оцінювання триває до 1 березня, проте, вона радить це зробити до 10 лютого. Також пані Середяк порадила абітурієнтам здавати більше предметів під час тестування, оскільки це поліпшить їх шанси під час вступу до різних навчальних закладів.
Учасники громадських слухань також задавали різні запитання щодо проходження тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus