USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк прогнозує «непрохідність» «Нашої України»

8 Жовтня 2008 11:54
Голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк під час прес-конференції 7 жовтня розповів, що, за результатами соціологічних опитувань, рейтинг БЮТу росте, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Грицюка, у нього є результати чотирьох незалежних соціологічних досліджень, замовлених його політичною силою. Як твердить головний волинський «тимошенківець», згідно з цими опитуваннями БЮТ на парламентських виборах набере найбільше голосів і підніме свій попередній результат. Анатолій Грицюк вважає, що досягнути цього можна лише активною працею по роз’ясненню виконання «Українського прориву» та іншої агітації. За словами пана Грицюка, у БЮТ вже розгорнуті виборчі штаби, які готові у будь-який момент розпочати агітаційну кампанію.
 
Що ж до «Нашої України», то навіть разом із «ЄЦ» їх рейтинг балансує в межах трьох відсотків. І тому, на думку Анатолія Грицюка, є значні шанси непотрапляння «Нашої України» до майбутнього парламенту. Крім того, згідно з опитуваннями, «додадуть» комуністи, трішки – регіонали.
 
Передбачається, що до ВР ввійдуть і інші політичні сили. У відповідь на те, які саме, голова волинської «Батьківщини» зазначив, що зараз ВО «Свобода» веде переговори з УНП. 5,1% має можлива партія Арсенія Яценюка. Ймовірне проходження Блоку Черновецького. Анатолій Грицюк вважає, що не слід «скидати з рахунку» і Вітренко, що «заважає «Регіонам» жити і працювати», розгорнувши активну кампанію у Східній Україні. За твердженням пана Грицюка, зараз існує протестний електорат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Свободівець Показати IP 8 Жовтня 2008 13:03
У Верховну Раду пройде "Свобода", яка порве Нашу Україну, ЄЦ та всіх інших обєднаних кроликів, як Тузик грілку. Свобода понад усе!
Михайло Показати IP 8 Жовтня 2008 13:20
Краще б, Анатолій Петрович турбувався рейтингом БЮТ, який на Волині ледь дотягує до 10 % після Юліних голосувань з Регіонами і поїздок на поклон до Путіна.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 13:30
А Тягнибок навчився брехати майже так само як Юля, і майбутнє у нього таке ж. Спочатку злетить, а потім як й...ться...
Нашоукраїнець Показати IP 8 Жовтня 2008 13:56
Я вважаю, що НУ візьме своїх 10%, незважаючи на будь-які заяви пана Грицюка. А свободівця хочу запитати: порвати Нашу Україну - це статутна мета ВО "Свобода"?
Байдужий Михайлу Показати IP 8 Жовтня 2008 14:52
Ну Андрійович нічим не кращий, той два рази на тиждень їздив на поклон до Буша і на зустріч з єврейською громадою США.Ну й союзників знайшов собі Андрійович, так і бджоли засміють.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 14:58
не смішив би краще грицюк людей на тих прес-конференціях.а "результати чотирьох незалежних соціологічних досліджень, замовлених його політичною силою" - це ми вже проходили. до дрібних партій які не проходять до парламенту тепер додадуть ще й НУ
Байдужий до Нашоукраїця Показати IP 8 Жовтня 2008 16:35
Хлопці не тужтеся, які в біса 10%, ви перші ж і зрадили майдан, це початок вашої повільної, але невідворотної передсмертної агонії.
Екс Показати IP 8 Жовтня 2008 21:52
Хоч не люблю Грицюка, але згідний, що "нашій Україні" торба.
Знайка Показати IP 10 Жовтня 2008 10:11
Кому-кому, а Грицюку, послідовнику Ностордамуса :-))))))))))))) відомо майбутнє БЮТу. От привезуть Нашоукраїнці Лазаренка з-закордоння і лямка буде і БЮТу і її соратникам, тим більше п. ГРИЦЮКУ, який досі звертається до колег "ТОВАРИШ". Такщо місце в списку комуністичної партіїї йому гарантовано! :-))))))))))))
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 12:15
Панове, заспокойтесь НУ буде в парламенті, правда не з 10%. Буде там і Свобода - ці вибори їх шанс. От лише втрачені відсотки НУ підберуть БЮТ, Свобода і Литвин. Комуністи добавлять, а от СПУ самостійно не пройде. Вітренко може пройти, але це залежить від ВФ, чи дасть він їй гроші.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 12:17
Авторам повідомлення рекомендую у виборчий період звернути увагу на ч. 10 ст. 68 Закону України "Про вибори народних депутатів України", або не оприлюднювати заяв політиків, які не дотримуються в заявах вимог Закону.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 13:34
А я прогнозую непрохідність в Грицюка.
Колишній прихильник НУ Показати IP 10 Жовтня 2008 18:13
БЮТ набере на цих виборах ще більше, бо виборці, що голосували за Нашу Україну, будуть голосувати за БЮТ та Свободу, але вже ніяк не за Нашу Україну.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 19:33
Посадять Юлю Тимошенко і БЮТ не буде за 2 місяці, і Грицюк перший побіжить займати місця в УНП-Свобода. Повне політичне [вирізано - політична цензура].

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus